Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

no,panove tedka na zelpage psali ze poslanecka snemovna chce,aby se setrilo podnikani ceskych drah,olala.tak za par mesicu uvidime ze draham zmizly miliard ya ze vlastne v tech srac...kach jezdime jen diky vyssim predstavitelum ceskych drah, co se tyce 122 a mikro procesoroveho rizeni,to je teda fakt k smichu..a rekonstrukce 40 vozu,respektive trnavske reko jsou vice nez ubohe a nelogiucke,ja bych logicky mmodernizoval 40 vozu typu B.....a vite co je nejlepsi?pan ministr dopravy jel kvuli nadrazi v usti pendolinem,proc si ten smejd nejede kozenkama,at vi v jakych srac....ch jezdime my,obycejni lidi,at s ejedna o regionalni,dalkovou a bla bla bla...drahy do kytek,nejtrapnejsi organizace ve stredni evrope,buh vi,ejstli ne v evrope a ze penize nejsou??pardon,tomuhle enveirm,kdyz je to statni podnik a prave asi chyba,ze je to statni podnik.proto se ztraceji miliardy....osobne bvych si pral,aby radsi u nas jezdilo uz i to PKP:D.......a nebo DB,OBB.....ci FS

Sciara18:
No a tohle řešíme s kolegama v práci dnes a denně takže absolutně to ani na ŽP nečtu protože to je opět na prášky, zase akorát další zbytečný rozčilování.

Jonáš J. napsal:
... A nevim k čemu bude Cargu nějakej Taurus nebo 363.5 na 140 kilometrů když u nás stejně jezdí Nex jenom 100 km/h. Nehledě na to abych odvezl prázdný Wapky z Opatovic do pánve bohatě stačí 40 let stará odporovka v podobě 121 a nemusím mít na to Tauruse jak si Cargo myslí. ...

Je vidět, že ze své posice vozmistra máš opravdu přehled :D Cargo má větší ambice, než vozit náklady po malinkém Česku. Proto potřebuje Cargo nové vícesystémové lokomotivy. A právě proto je nesmyslné rekonstruovat lokomotivy morálně zastaralé a celkově zanedbané. Navíc k tomu přistupuje realita "vanového diagramu" u vozidel (jistě víš, o co se jedná) a právě proto je jediným východiskem Varga z krise urychlený nákup moderních vozidel - i lokomotiv, i vagonů. S museem nemá Cargo v Evropě žádnou delší budoucnost.

Jonáš J. napsal:
....Cargo u nás nemá co vozit a mají propustit hafo lidí. A nevim k čemu bude Cargu nějakej Taurus nebo 363.5 na 140 kilometrů když u nás stejně jezdí Nex jenom 100 km/h.

Tak toto je výplod mesiaca... Mám blbý pocit, že 363.5 a Taurusy sú jaksik neni určené pre Cargo...

Ahoj!

Chystáme s Jonášem senzaci. Již brzy!! Nechte se překvapit.

Čouda napsal:
Ahoj!

Chystáme s Jonášem senzaci. Již brzy!! Nechte se překvapit.

Snad nechcete od msts utéct, to by byla senzace a svátek v jednom. :D :-P

A nebo nás přestanete konečně otravovat těma kecama okolo trainsetu a železnice. :D :-P

Vrbam napsal:
Čouda napsal:

A nebo nás přestanete konečně otravovat těma kecama okolo trainsetu a železnice. :D :-P

Ne konečně se chystáme přestat skinovat abychom Vás s těma skinama naotravovali dle některých lidí jich již máme dost.

Jonáš J. napsal:
Vrbam napsal:
Čouda napsal:

Ne konečně se chystáme přestat skinovat abychom Vás s těma skinama naotravovali dle některých lidí jich již máme dost.

Ahoj!

Dost jich asi ještě není a jen tak ani nebude ,podle toho ,kam diskuze prozatím směřovala!!
Chtělo by to klidnější spolupráci a nenechat se jinými rušit..

Ten chce to a ten zase tohle.. Příjde mi to dost zbytečné!!!

Mám radči realitu ,tudíš i s Cargem ,ale hádat se zkrze to nebudu...

Zdar všem a klid na duši ....

Ahoj!

Panstvo hlásím, že budu do příští neděle to jest do 22.3.2009 mimo republiku. Nezastihnete mě ani na telefonu ani na mejlu, prostě nikde. Nebudu k zastižení. Apeluji proto na všechny, kterým jsem něco slíbil, aby mi napsali Sz nebo e-mail, kde uvedou věc o kterou mě prosili a dokdy to chtějí mít hotové. Už tak v tom mám bordel a za tejden nevím nic.

mějte se tu hezky...

Nazdar!

Tak další stroj. Pomalu začinám dělat stroje, které jsem kdy nafotil. Tady je první. O něco se přihlásil Motorák a Kadr.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t108912_cd742254.jpg[/URL]

Trutnovská 742 254-6 Povšimněte si můstku a zásuvky na dlouhým čumáku. jen ten dementní komím. To zase byl nápad. V životě jsem takhle vysokej komín na kocouru neviděl. Bohužel nevím, kdo je autem freightanimu, ale prosím p předělání a namapování na jiné místo, než je původní komín, protože se nedá vybrat, kterej komín tam chci. Stejně tak i ten můstek by bylo dobré přemapovat.

Ten "dementní komín" jsou prostě usměrňovací plechy navařené na původní výfuk tak, aby odváděly spaliny mimo trolejové vedení. Viz například zde: http://www.lokomotivy.net/zobraz2.php?rada=kocour&loko=31700&cislo=742 Kromě toho pokud vím, tak tento freightanim byl určen pro jednu konkrétní lokomotivu (která IMHO ještě aní není veřejná :cool: ), takže nebyl důvod vytvářet různým mapováním více variant.

Ahoj!

O tutěch komínech vím, ale nejsou tak vysoké, jak je vymodelováno.

Prosímtě, nemohl bys, kdybych nachystal texturu, přehodit mapování, aby se dal eventuelně skovat, nebo aby šel skovat můstek a zásuvka?

Čouda napsal:
Ahoj!

O tutěch komínech vím, ale nejsou tak vysoké, jak je vymodelováno.

Prosímtě, nemohl bys, kdybych nachystal texturu, přehodit mapování, aby se dal eventuelně skovat, nebo aby šel skovat můstek a zásuvka?

Jestli máš na mysli 742 od O. Janiše, tak koukni na mojí 026. Nemá ani zásuvku, ani můstek. Překopči si alfu...

Ale hlavně místo skinů se uč, máš před maturou stejně jako já :)

Seš zase mimo mísu. já se bavil celou dobu o tom freightanimu, který nemá vlastní texturu.

Jakže, já vám tady chlapci čuráka dělat nebudu, napiště to tam na mě. Jede pět vozů.

Ať se Dem podívá, ať se laskavě podívá co má ject na myčku v sobotu večer a pak ať se se mnou baví.

Nereagujte na tento příspěvek. Stejně už Vám na něho nikdo neodpoví.

P.S. žádná omluva nebude, tohle vám musí stačit. Kdyby si přece jen někdo postesknul, že něco potřebuje, kontakt na mě tu bude ještě nějakej pátek viset než zapadá vašim bordelem. V žádném případě mě nětěšilo.

Tak nevím, mám na krku přes čtyři křížky, takže si myslím, že ledacos chápu, ale poslední příspěvek jsem nepochopil ...

Naposled editoval moderátor:

Skoda, ze si to neurobil uz davno. A toho curaka si robil zo seba cely cas sam, len to pochopis, az konecne dospejes, nie len na papieroch. Radsej zdrhnes, aby si sa nemusel ospravedlnovat. Ale tym si to nevyriesil,tomu ver.....

Čouda to tu vzdal, keď je škrtnutý? Neviem ako ostatní, ale ja otváram šampanské...

Dráčik napsal:
Čouda to tu vzdal, keď je škrtnutý? Neviem ako ostatní, ale ja otváram šampanské...
To nevím jestli to i vzdal, ale každopádně dostal BAN.

A totok asi najlepsie zamknut, lebo sa to tu bude zbytocne rozmazavat dalsie tri dni.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře