Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Jééééé další ban, chci taky ban!! Když poslední dobou zabrousím na fóóóórum tak se tu reší akorát číčoviny. Děcka jde o jen o počítačovou hru!!! dobrou ale....

Ahoj!

Pro všechny, co mi posílaly mejl, nebo se ptaly na stránku loko.boletice:

Úspěšně jsem odmaturoval, ale po pauze od simulátoru se mi zase těžko zvyká. Zjistil jsem, že život není jenom simulátor. Proto prosím všechny lidi o strpení, na novém webu se pracuje. K dispozici bude asi do měsíce, možná déle. Přibude pár novinek a modely budou v instalačních balíčcích. Směrování zvuků a kabin bude různorodé, protože v PC mám vše přetvořené k obrazu svému a jak to je dle TBP už ani nevím. Tuto drobnost si už ale zvládne opravit každý viz FAQ.

Mějte se, dotazy, žádosti a náměty piště sem. Já se zase po čase ozvu...

Blahopřeji ke složení zkoušky dospělosti a nám všem zde na Fóru bych jen přál, abys zvládal se chovat i zde dospěle.
Čouda napsal:
Zjistil jsem, že život není jenom simulátor.
A toto podtrhuji červeně. Aby si to i mnozí ostatní uvědomili

Z nudy vzniklo tuto:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr138119_854.jpg

Možná bude někdy ke stažení. Bude se nám hodit do Prahy, Klárka jedna....
Vpravo je Vlaďka, tu už znáte ;-)

Vrbame, to mapování, to je otřes. Nic ve zlém, ale příště bys měl být trošku pečlivější při mapování i modelování..

Čouda napsal:
Vrbame, to mapování, to je otřes. Nic ve zlém, ale příště bys měl být trošku pečlivější při mapování i modelování..

1) aktualizuj si SV
2) když se ti to nelíbí, tak to neskinuj, mě je to fuk
3) vymodeluj si svoje

Nákladních vozů je pořád málo, takže sem rozjel velkoskinovnu. Vůz/den. zatím máme tuto. Zajímavé je, že po dvou dnech mě to přestalo bavit...

Jedná se o vozy Shimmns OBB. Nevím proč, ale oba mají stejné písmenné označení, leč se jedná o úplné rozdílé vagony.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr146555_vagony.jpg

Nazdar!

Poslechněte, panstvo, najde se mezi Vámi někdo, kdo by se dostal v práglu na Taurus a nahrál jak ta mašina kecá? Abysme měli v želvulátoru i počeštěnýho Taurusa.

Kdyžtak SZ, nebo mejl. Nebudem to pitvat tady.

Ta mašina kecá jen za jízdy. Mám nahráno a to ještě v době kdy se Práglu o Tauresech ani nesnilo. Možná se s Jackem někdy domluvím, jestli nahrávka je použitelná. Ale hlasová hlášení porucha a AFP může namluvit kdokoli (ženským hlasem) :-)

Zbyněk Šemora napsal:
může namluvit kdokoli (ženským hlasem) :-)

Pochopitelně, protože kdyby to namluvil chlap, tak bych s tou mašinkou nejezdil.

Pokud mi napíšete co se má namluvit, já jeden příjemnej hlas přemluvím...

Kdyby jsi věděl, kdo to namluvil, tak by jsi s tou mašinkou také nejezdil. :-) Ale jde nám přece o reál a ne fake ne?
Nahrávky mám a co se tam povídá jsem už napsal. Za cestu z Břeclavi do Brna a zpět se ozvalo jen porucha a AFP
Když si pouštím video, tak se těžko identifikuje, za jakých okolností se jednotlivé hlasy aktivují. Z Břeclavi tlačil z nádraží soupravu traktor a ozývalo se "porucha" . U vypínačky porucha plus AFP. Ale například do Modřic na zhlaví do první koleje nic a pod stahovačkou také nic. Možná to má vazbu na hlavní vypínač. Ale znám člověka, který tohle musí vědět, tak zjistím. V MSTS to stejně vidím na vazbu jen na sběrače.

Tak někdy přijeďte do Děčína a můžete si nahrát kecání Herkula, hlas by měl bejt stejnej.

Takže porucha to hlásí, když je ztráta napájení nebo jiná porucha.
AFP to hlásí, když fíra zapne nebo vypne automatiku rychlosti.
Pro potřeby a možnosti MSTS nám úplně stačí to hlášení Porucha....porucha...porucha. Které mám, včetně AFP.
Nic jiného tam slyšet údajně není. Hold český fíra nepotřebuje slyšet, že dal směrovou páku vpřed. Není přece blbej :-) Ale ještě sbírám další informace.

Ahoj, u skinu cd_362161 je chyba v sd souboru, který je v uložen archivu chování lokomotivy. Je tam špatně nastaven s soubor. Má tam být cd_362161.s a je tam 363161.s. Mrkněte prosím na to. Dík.

První plecháč v novém nátěru ČD, tedy modro bílý je v Plzni 242220-2. Takže pěkný skin původní 220tky je minulostí. Škoda, vzpomínejme.

Jo Honzo, i 742 300 je minulostí. Holt je schováme do šuplíku. Možná se za nějaký ten čas budou někomu hodit do nějaké retroaktivity :D
Ahoj!

Dnešním dnem vyhlašuju soutěž o nejpovedenější skin motorového vozu řady 810.
Podmínkou je, že budou použity fototextury a práce nas skinu začnou nejdříve dnešní den. "Přihlášky" pište do tohoto vlákna. Máme týden na shromáždění potřebné dokumentace a potom měsíc na vytvoření skinu.

Pokud se přihlásí více jak 2 nováčci, budou mít vlastní kategorii.

Porota bude složena z vlastních skinařů (Jako porotce se může přihlásit i někdo ze zkušených) a každý vytvoří žebříček od nejlepšího stroje po nejméně povedený. Z toho vyplývá, že model bude po dokončení veřejný.

Pokud by někdo neměl k dispozici fotografie, můžu nějaké opatřit ;-)

Popřemýšlejte o tom, kdyžtak se začátek soutěže o nějaký ten den posune.

Naposled editoval moderátor:

Raději vyhlaš soutěž o eng tohoto vozu a ostatních motorových vozů s automatickou mechanickou převodovkou, aby se s tou stovkou variant tohoto motoráku už konečně dalo normálně jezdit. To by už mělo smysl.

Pozor! pozor! Už nerejpu jenom já.

Kdyby ve foru nebyly takoví supi, Eng byste měli. Já jsem ho dostal formou prezentu. Někde tady mám charakteristiku, můžu to poslat žsrmu, jestli bude mít zájem. Kdyžtak s mi žsr Ozvi..

Koneckonců ten motor se hodí i jako trafic, ne?

A ty orchestriony na tvých stránkách Čoudo jsou už s novým engem?

Nejsou. Ten eng je neveřejný. To jsem nějak zapoměl zmínit. Nejsem autorem, lituji, neposílám.

Čouda napsal:
Nejsou. Ten eng je neveřejný. To jsem nějak zapoměl zmínit. Nejsem autorem, lituji, neposílám.

Mirku až bude tak nějak na podzim hnusně tak tu musíme ještě předělat mimo jiné i 742 385 tu jak máme na stránkách tedy bude na stránkách v původním laku k tomu samozřejmě ještě tu slavnou 300 a ten plecháč 220 taky asi budu muset předělat, takže až zase budou takový ty dlouhý podzimní/ zimní večery tak se zase na to vrhnem ju, jinak Kačerům a Buchtám a Dědinům zdar.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře