Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Chci se zeptat neměl by jste někdo zájem o esa 363.009 a 363.037 předělal jsem je na cargo. Kldidně by je čouda mohl dát ke stažení na jeho stránkách.
Chci se zeptat neměl byste někdo zájem o esa 363.009 a 363.037 předělal jsem je na cargo. Klidně by je Čouda mohl dát ke stažení na jeho stránkách.

Naposled editoval moderátor:

Proč ne, pokud tím zase čouda nezlikviduje jejich ČD verze.

Nemáme novej web. Kdy bude taky nevím. Takže zatím se nic vydávat určitě nebude. Bohužel. A Martensi ČD verzi si schovej do depozitu. Nemá cenu je zachovávat když drtivá většina aktivit sou ze současné doby.

Čoudo, pak Tvůj web pro mě brzo asi bude nepoužitelný, dělám mise hlavně z doby před Cargem. A nejen já.

Já myslel na současnej web co existuje: www.lokoboletice.cz. Tak nic myslel jsem že by byli asponň dva stroje CDC 363.009 a 37. Tak ti je pošlu, alespoň na email jestli budeš mít zájem.

Jacek napsal:
Čoudo, pak Tvůj web pro mě brzo asi bude nepoužitelný, dělám mise hlavně z doby před Cargem. A nejen já.
Jacku, to sis pak dovolil opravdu hodně.....nedělat aktivity dle právě platného GVD :D To na Tebe Čouda určitě brzy pošle Kačera :D

Mirku, jak vidíš, je důvod na to, aby se zachovaly i starší varianty skinů ......

No každej na to máme jinej názor. Když by někdo teda poprosil, tak bych to mohl ve veřejný verzi upravit tak, aby se to netlouklo. Uvidíme jak se to vyvine. Kdy bude novej web.

Dem: Děkuju ti. Pochvalu sem od tebe ani nečekal, ale potěšilo to. Samozřejmě vlastní modely. Budu se snažit dál. Jackovi sem nabídl dlouhodobou spolupráci. Mám i nějaké fotky, něco rozpracováno takže postupně modeluju. Možná časem bude i nějaká ta mašinka nebo vagonek....

Jinak děkuju všem za pěkná PFka. Sám sem bohužel žádné nestvořil. Přesto přeji všem i přes hádky a rozpory bohatého ježíška, hezký nový rok i Nový rok bez opice a ať všem tvořícím i těm co začnou tvořit během příštího roku vydrží elán a chuť něco dělat.

Ještě se zeptám jak ty ikonky? Má cenu něco dělat? Defaultní ikony na simulátor a utiliti se mi nelíbili, proto sem se rozhodl stvořit vlastní. Něco možná vylepším, něco přidělám. Vzhledem k absenci novýho webu sem se taky rozhodl, že využiju služem webu uložto a vydám dosud nevydané. Alespoň touto formou. Spousta strojů se bude hodit. Rosse 854 002 do Vysočan. 751 141 do 310tky až bude i Jeseník a laminátky na Vysočinu...

Čouda napsal:
Ještě se zeptám jak ty ikonky?

Tie som si stiahol balík jedna a tiež je to dobre. Určite lepšie ako ta základná dash. Takže je to len na tebe. Podla mňa je to užitočné.

Čouda napsal:
...Vzhledem k absenci novýho webu sem se taky rozhodl, že využiju služem webu uložto a vydám dosud nevydané. Alespoň touto formou. Spousta strojů se bude hodit. Rosse 854 002 do Vysočan. 751 141 do 310tky až bude i Jeseník a laminátky na Vysočinu...
Ikonky sú určite osožné, niečo podobné spravil pred časom jeden Maďar a vypálilo to pekne /Nohaby a Sergeje/, osobne sa teším na to že vydáš nejaké novinky, tie stále potešia, hlavne 230-ky, ktoré chodia po 130-ke s obsadením ZSCS až do PPS Štúrovo.

Nazdar!

Dnešním dnem web www.loko.boletice.cz zaniká, respektive bude fungovat, ale nebude aktualizován. Mrzuté, že?

Mám ovšem další zprávu a to, že po roce se mi podařilo plnohodnotně spustit nový web - on je to vlastně starý s novou tváří. Adresa je www.buchtvar.com. Přichystal sem si i menší aktualizaci, ale bohužel mě během odpoledne vypadl net, Jonáš mi tím pádem nemohl poslat všecko, tak je to jenom část. Časem roho přibude víc. Zejména 742 363 230.

Mám dotaz, nevyznám se v nákladních vozel (ve značení) ale pochybuju, že 2 různé vozy budou mít název OBB Shimmns tak jak to máš ve svém seznamu. Nebo se pletu? Pokud ano, tak se omlouvám.

No já sem to čekal, kdy se nějakej vysokoškolák zeptá....

Jinak dneska dohromady přibylo 11 skinů, takže stahujte další kýbly jako třeba 742 077 nebo 230 040

Čouda napsal:
No já sem to čekal, kdy se nějakej vysokoškolák zeptá....

Jinak dneska dohromady přibylo 11 skinů, takže stahujte další kýbly jako třeba 742 077 nebo 230 040

Čoudo, nebylo by lepší směřovat zvuky a kabiny podle TBP. Složka snd_diesellok je podle jaké normy? Tohle máte snad jenom vy takto značené.

To je podle normy Kadr. Tudle mě Jonáš řikal, že ze simulátoru by se měla dělat maturita. A taky jo, protože to je furt nějakejch dotazů. FAQ tam se koukej, tam je to napsaný. Víš co by to bylo, kdybych to všecko měl vyměňovat a přepisovat? To bych se z toho posral.

Dědina by ti řek: ...ty tam vůbec nemáš co chodit, do vozu, tys nečet vyhlášku? A kudy mám jít? Pod vozem!

Nazdar!

Tvorba webu pokročila. Sekce Figury lehce doplněna. Pokračování příště. Za povšimnutí stojí Jarda Opial v žigulíku a videoklip stříbrné stromy, kde hrají na nádraží... Hlavy v záhlaví stránky jsou pouze provizorní, ještě k nim bude přilepena nějaká funkce. Která to si nechám prozatím pro sebe, ale to se zblázníte...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře