843+043+943

Čouda

Pomocník strojvedoucího
Mám úplně banální problém kuli kterému skoro ani nemá cenu zakládat nový vlákno, ale nikde jinde se to neřeší. Chci si stahnout cab na 843 z jackových stránek. Rychlost stahování=2,2 kB/s. Při stahování jiných souborů je rychlost 25kB/s. blbne pouze toto. klidně bych si počkal hodinu a půl než se to stahne, ale vždycky to někde zdechne a potom se to musí stahnout znova, takže onen cab je pro mě nestahovatelnej nikdy se nestahne uplně celý :cry: . Dycky to zdechne. Mohl by mi ho někdo prosím poslat na mail nebo napsat ještě inčí stránku kde se dá sehnat?

děkuji moc. Jen by mě zajímalo kde je chyba. Jestli u mě nebo jsou problémy na webu

Čouda napsal:
děkuji moc. Jen by mě zajímalo kde je chyba. Jestli u mě nebo jsou problémy na webu
To nevím, nikdo si nestěžoval. Stejná věc se včera řešila na Mirecových stránkách

Kouknu na to. Ještě jedna otázečka. Musím přepisovat engy pro správný chod cabu? mám 843 od VrbaMa

super už jezdím, ale narazil jsem na problém. Při náčítání to po mě chce soubor 943Wag.sms Já ho zaboha nemůžu nikde v těch archivech co sem stáhl (zkusil sem snad všecky) najít. Není to na závadu, ale štve mě ta hláška

Čouda napsal:
super už jezdím, ale narazil jsem na problém. Při náčítání to po mě chce soubor 943Wag.sms Já ho zaboha nemůžu nikde v těch archivech co sem stáhl (zkusil sem snad všecky) najít. Není to na závadu, ale štve mě ta hláška
Tak tady taky není chyba na mé straně. V archivu je soubor 943cab.sms a 943eng.sms pro řídící vůz v čele soupravy. Pro "neřídící" řídící vůz na konci soupravy stačí ten odkaz přejmenovat na nějaký existující sms soubor nějakého vozu - třeba "Personenwagen1.sms". Zvuky pro vozy jsem nedělal

Čouda napsal:

Tak si to oprav - třeba cdvagbex.sms.

Jacek napsal:
Čouda napsal:
Tak tady taky není chyba na mé straně. V archivu je soubor 943cab.sms a 943eng.sms pro řídící vůz v čele soupravy. Pro "neřídící" řídící vůz na konci soupravy stačí ten odkaz přejmenovat na nějaký existující sms soubor nějakého vozu - třeba "Personenwagen1.sms". Zvuky pro vozy jsem nedělal

Ok už si s tím nějak poradím. Díky

Back
Nahoře