S
sailes
Host
Nazdar lidi, chcem sa spýtať či by mal niekto záujem o trat ŽSR 141, pretože sa ju chystám postavit, je to neeletrifikovaná trať ktorá vedie z Nitry do Leopoldova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Včera už bolo neskoro ... kedy to plánuješ dokončiť ?sailes napsal:Nazdar lidi, chcem sa spýtať či by mal niekto záujem o trat ŽSR 141, pretože sa ju chystám postavit, je to neeletrifikovaná trať ktorá vedie z Nitry do Leopoldova.
Pro nezkušeného to plánuj do konce septembra, ale minimálně roku 2007.sailes napsal:dobra otázka, plán je do konca septembra ale budem potrebovat pomôcť od modelárov, nie som este natolko skuseny.
Kukni, nič v zlom, ale poviem ti to polopate. Zrejme nik z modelárov nebude nič robiť, pokým neuvidí od teba nejaký výsledok. Ak by ti tá stavba z rôznych dôvodov nešla, je zbytočné zaoberať sa originálnymi modelmi stavieb v okolí trate. Až budeš mať natiahnuté kolaje, značky, návestidlá a bude to chodivé, určite sa niekto nájde, kto ti vymodeluje originálne objekty priamo k trati. Zatiaľ použi čo web dal, použi to s rozumom tak, aby sa to čo najviac podobalo. Postupne, ako budú prichádzať traťové objekty, môžeš vydávať aktualizácie.sailes napsal:... ale budem potrebovat pomôcť od modelárov, nie som este natolko skuseny.
ja pracujem na 140 ale iba PD - NRsailes napsal:Nazdar lidi, chcem sa spýtať či by mal niekto záujem o trat ŽSR 141, pretože sa ju chystám postavit, je to neeletrifikovaná trať ktorá vedie z Nitry do Leopoldova.