RESKINY Dennis

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dennis
  • Datum začátku Datum začátku
D

Dennis

Host
Pustil sem se do reskinu "nového" elefanta . Postupně tu budu dávat screeny . Za textury děkuju Blackwolfovi .

takže 071 je hotová , teďka jdu na 471 .
Ptám se autora jestli mi dovolí uveřejnit skin .

No, taky jsem zvědav, po tom co jsi předvedl na RS fórum (mám na mysli rozdělaná práce), tak jsem zvědav....

phptt napsal:
Pakliže je to co si ukázal na K-Reportu zkutečně tvoje práce, pak hodně v malování si si vyhrál ... Já si takto vyhrál stejně ... Pro ostatní odkaz zde : http://www.k-report.net/discus/nahledy/153848.jpg
Ďalší bakelit ja vyšitý. Teda páni, máte sa čím chváliť. Obaja.
Práca hodná tak 5-ročného škôlkara. Trocha sebakritiky a súdnosti by vám dvom vôbec nezaškodilo.

Naposled editoval moderátor:
Tax: Ty teda vieš človeka potešiť ... keby toto vypustili ako 20. repaint, bolo by to o inom ... no, pochváľ sa ty so svojimi prvými repaintami ... taká 362.001 (vymenené viacmenej len tabuľky, strechu ti, pokial viem, takčitak dorábal Starý) alebo 362.009 (opať polovica textúry od Starého a ten spodok, no úžas, bakelit proti tomu hadr) ... pokračovať môžeme nejakou tou 263 premaľovanou zo Starého textúry (color balance a trocha saturácie pruhu náročný job, že) ... poprípade tie taktiež ultrabakelitózne unifikové pomaranče (s takotu rétorikou sa naozaj prosímťa neschovávaj za to, že to už nejazdí a tudíž sa to nedá vyfotiť) ... ale holt však, nikto učený z neba nespadol, však?

JOHNZ napsal:
Máš svoju pravdu, ovšem máme trocha inú dobu, iné nároky verejnosti ... Dnes po skinoch a modeloch z obdobia 2002 - 2003 asi nikto neštekne, až na maličké výnimky ... Mám pocit, že chceme posúvať latku smerom hore a nie naopak smerom dole.

Tax: To ti neberiem, ale pre boha živého, takýmto tónom tú latku naozaj nezdvihneš. Tieto repainty majú od toho najlepšieho naozaj statný kúsok cesty ale sám vieš, koľko úsilia stojí *normálneho* človeka už len pochopenie toho ako vozidlá a repainty v MsTS fungujú stojí obrovské úsilie, tak im nechaj tých pár minút slávy ;). Nabudúce už možno zvládnu aj nejaké základy grafického programu a potom možno aj niečo naviac ... ak nie, tak potom sa môže prejsť už aj ku takýmto konštatovaniam, ale prosímťa, trochu tej kultúry ...

Dennis: Kedy asi plánuješ dokončiť celú jednotku? Zatiaľ je to určite lepšie ako nič a celkom sa mi to páči tak len pokračuj :D

No ne! :D Už jsem se smířil stím že si s elefantem nezajezdím protože autor ho nechce vydat na web a teď to vypadá nadějně!!! :wink: Jinak zatím vypadá krásně :compress: jen tak dál

Back
Nahoře