Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
měl bych malou prosbičku. Sháním vozy bdz_WLAB, cd_WLABmee a cfr_Ame. Našel jsem je u Ppoolllla, ale když je chci stahnout tak se objeví hlášení že model není momentálně k dispozici. Nemáte je někdo náhodou?
P.S. U pana Šemory jsem je nenašel a sinus teď nefunguje
Tak to teda nevím kam jsi koukal. Všechny tři citované vozy tam mám. Je fakt že nějaký čas nefungovalo po změně nastavení serveru stahování souborů ale postupně to odstraňuji. Jádro stránek mám již po tomto víkendu přepsáno a postupně opravuji i jednotlivé stránky. V tomto okamžiku již fungují všechny vozy.
Pokud vidím dobře tak Čouda chtěl BDZ WLAB a ty máš na webu jen BDZ WLABm a samozřejmě ty dva co chtěl.Na cd WLABmee nemá Zbyněk link mezi downloady,ale kdysi jsem jej již stahoval tak vím,že tam je.Nešlo mu stahovat tak jsem mu dal linky u Zbyňka.
Hmmm. A ten link od tebe na toho bulhara to "m" na konci nemá? Pokud umím číst tak odkazuješ na totéž co mám na webu. Nebo se pletu? Takže mám li to brát do písmene tak ani jeden jsme mu neodpověděli správně.
Špatně si rozumíme.Čouda se upsal a samozřejmě ctěl BDZ WLABm jen mu to nešlo od tebe stáhnout tak jsem napsal linky ke Zbyňkovi.Čouda má co chtěl a to je hlavní.