Tipy z internetu

no jo, ale ještě umět maďarsky kvůli zaregistrování.Nebo se dá stahovat i bez ? Ať klikám na co chci, tak se na download nedostanu.

To Mira: já netvrdím, že jsou ty Habins nejlepší, i když mám pocit, že to jsou všechno skiny na stejný model. Já jsem ten svůj tip uvedl právě kvůli konkrétnímu skinu s nápisy VW, který se po našem území potlouká v hojném počtu. A ty v těch maďarských setech nejsou.

To AlesB: Letöltések\Downloads -> kliknout na nápis Habis vedle obrázku vozu -> kliknutím na jednu z disket pod nápisem Letöltés stáhneš první nebo druhý balík vozů

Mira napsal:
No nejlepší vozy Habis jsou tady: http://msts-ht-2.atw.hu/

Co já vím, nejlepší vagony tohoto typu několika majitelů (včetně ČD) jsou na stránce http://www.ts-studio.eu07.pl , je tam kromě toho i hromada velice parádních nákladních vozů jiných typů, všechny mají LODs a podobné fíčury. Ten rezavý z Eurotrainsimu je ovšem taky povedený, za bastardem DB180 se moc hezky vyjímá.

Naposled editoval moderátor:
Pozor však na Eurotrainsimu na vagón ČD Eas-u. Ten neodpovídá rozměrově délce. Protože tam mám registraci, dovolil jsem si na tuto skutečnost upozornit v tamním fóru, ale příspěvek byl záhy odstraněn. Nicméně přes tyto drobnosti se zde vyskytují pěkné modely. Laekks, kotlové vozy VTG a NACCO atp. Mnoha vozům však chybí označení řady a musí se dohledat z jiných zdrojů. Příkladem je třeba model vagónu označený jako Schiebewandwagen. Pěkný model, ale nepřišel jsem na to jakou řadu reprezentuje. Tuším nějaký Hbis či něco takového.

Josef Vogeltanz napsal:
Pozor však na Eurotrainsimu na vagón ČD Eas-u. Ten neodpovídá rozměrově délce.

Protože stejně jako ostatní vagony Eas co tam jsou se jedná o jeden a ten samý model - je vytvořen přesně tak, jako skutečné modely známých firem v měřítcích H0 nebo TT :D takže se jen mění zbarvení. Zřejmě jsou za Eurotrainsimem modeláři, svědčila by o tom i serie pivních vagonů pro MSTS vydaná v poslední době.

Hľadám model ruskej lokomotívy TE2,TE3 a TE7 do MSTS, neviem či to už vyšlo alebo nie, vie niekto poradiť?

Back
Nahoře