Trať ŽSR 170

Hurááááááááá, konečne aj niečo pri mne Modelár síce nie som, ale rád pomôžem.

Naposled editoval moderátor:
Koľajovo je postavený úsek Vrútky - Diviaky. Zatiaľ nie sú skoro žiadne objekty ani stúpania. Termín vydania prvej verzie: november 2006

Hľadám betetestera. Kto by mal záujem napíšte a mail.

zssk812 napsal:
Koľajovo je postavený úsek Vrútky - Diviaky. Zatiaľ nie sú skoro žiadne objekty ani stúpania.
A výškový rozdiel 100m medzi Vrútkami a Diviakmi bude spravený dodatočne? :eek:

Naposled editoval moderátor:
Mám video v úseku Vrútky - Banská Bystrica, ak by bolo treba, stačí povedať a ja už hádam nájdem spôsob, ako ho prekopírovať ...

Robo napsal:
Mám video v úseku Vrútky - Banská Bystrica, ak by bolo treba, stačí povedať a ja už hádam nájdem spôsob, ako ho prekopírovať ...

Tak by si mohol nájsť spôsob ako ho prekopírovať a najlepšie na DVD ale ak sa nedá nevadí,lebo ja mám video len od BB po HŠTUB.

Mám to VHS a ozaj netuším, kde tu v našich končinách zoženiem nejaký vercajg, ktorý by to zkopčil na DVD, ale budem hľadať a ako hovorí jeden klasik: "kto hľadá, nájde". :wink:

Robo napsal:
Mám to VHS a ozaj netuším, kde tu v našich končinách zoženiem nejaký vercajg, ktorý by to zkopčil na DVD, ale budem hľadať a ako hovorí jeden klasik: "kto hľadá, nájde". :wink:
Ak nezoženieš, tak v Martine na Mudroňovej ulici ( vľavo od stanice, smer Vrútky ) je dáke video/foto štúdio, ktoré robí podobné konverzie.

Robo napsal:
Já to dělám v Pinnacle studiu, jde to velmi jednoduše.

Zbyněk Šemora napsal:
Robo napsal:
Jenomže k tomu Pinnacle studiu potřebuješ hlavně převodník z analogového na digitální video - to Pinnacle studio je k tomu jaksi jako přidaná hodnota.....

Robo napsal:

Připoj VHS přehrávač k libovolnému DVD rekordéru a je to!

Martens napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Robo napsal:
Jenomže k tomu Pinnacle studiu potřebuješ hlavně převodník z analogového na digitální video - to Pinnacle studio je k tomu jaksi jako přidaná hodnota.....
Mám kabel , výstup z videa, to zapojím na vstup grafické karty (umožňuje to například ATI X800 nebo X1900) nastartuji Pinnacle, jako zdroj videa volím místo kamery kartu a už valím. Spojení mám přes Cinch a jack do zvukovky.
Výsledek mohu stříhat a titulkovat dle libosti.

Zbyněk Šemora napsal:
Martens napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Robo napsal:
Mám kabel , výstup z videa, to zapojím na vstup grafické karty (umožňuje to například ATI X800 nebo X1900) nastartuji Pinnacle, jako zdroj videa volím místo kamery kartu a už valím. Spojení mám přes Cinch a jack do zvukovky.
Výsledek mohu stříhat a titulkovat dle libosti.
Jo, pokud už to umožňuje grafika, tak proč nee, to máš pravdu. Ale tenhle postup nelze globalizovat tak, že na to stačí jenom Pinnacle - takhle to vyznělo z toho předchozího příspěvku.

V obchodech s elektronikou prodávají jak VHS tak DVD rekordéry.Vím to,protože moje teta dostala v létě k narozeninám takový hybrid přístroj,který umí nahrávat jak na VHS,tak na DVD,nevím jak se to jmenuje,je to VHS/DVD rekordér,stálo to něco přes 5 tisíc korun a nyní si může svoje VHS tzv. vypálit na DVD. :wink:

Jiří napsal:
V obchodech s elektronikou prodávají jak VHS tak DVD rekordéry.Vím to,protože moje teta dostala v létě k narozeninám takový hybrid přístroj,který umí nahrávat jak na VHS,tak na DVD,nevím jak se to jmenuje,je to VHS/DVD rekordér,stálo to něco přes 5 tisíc korun a nyní si může svoje VHS tzv. vypálit na DVD. :wink:

Kôli jednému DVD hádam nebudem kupovať celý rekordér :wink:

Back
Nahoře