730 "ponorka"

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Chcel by som vás poprosiť o pomoc. Nemôžem rozchodiť ani jednu 730-ku. Po niekoľkých sekundách mi zabrzdí rychlobrzdou. NO mám vypnutý, rýchlosť som neprekročil. Robí mi to i v aktivite i mimo nej. Jedine keď som dal prehliadnuť trať a zavesil som ju za 151-ku, po prestupe na 730-ku a odvesení sa od 151-ky už fungovala dobre. :eek: javascriptemoticon(':eek:')

Naposled editoval moderátor:
Po dlhšom čase som sa opäť venoval tomuto problému a konečne si aj ja možem vychutnať jazdu na týchto rušňoch :lol: . Chyba bola v eng-och.
OverspeedMonitor(
MonitoringDeviceMonitorTimeLimit( 20 )

RE: 730 "ponorka"

Zdravím, při hraní jedné aktivity, kde je v trafiku použita cd730003rv mi simulátor padá, objeví se nejprve hláška o chybějícím souboru cd730/STIN.ace a poté cd730003rv nelze přidat do světa. Veškeré stíny v MSTS mám vypnuté... Zkoušel jsem loko znovu stáhnout a nainstalovat, ale výsledek stejný...
Tak to vypadá, že jsem simulátor oblafnul, zkopíroval jsem onen soubor z úplně jiné loko, ale simulátoru to nevadí a já můžu pokračovat v aktivitě...

RE: 730 "ponorka"

Protože od určité doby jsou stíny pod vozidlem součástí modelu a nemá na ně vliv vypínání v MSTS.

Back
Nahoře