Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
zsBpeer napsal:Mne sa to tiež už stalo, skús 2x kliknúť napríklad medzi Zobraziť procesy všetkých uživatelov a Ukončiť proces
Čuřil napsal:zsBpeer napsal:Mne sa to tiež už stalo, skús 2x kliknúť napríklad medzi Zobraziť procesy všetkých uživatelov a Ukončiť proces
Mockrat dekuji, opravdu to funguje, takova kravina a co to dokaze hrat na nervy !
Ad navody Draco a Bob57_cz " jeste stesti, ze jsem vas neposlechl "![]()
A když se to umí nejlíp, to má pak člověk na disku hodně místa i s body obnovybob57_cz napsal:Já zase body ihned po instalaci OS vypínám, protože je vůbec nepotřebuji, mám totiž naprosto atypické nastavení celého systému, takže u mne standardní složky žádný hacker vůbec nenajde. Když se to umí...Draco napsal:Jinak obnovu systému používám dost dlouho a guláš v PC nemám. Ono když to umíš používat tak seš vysmátej., není zapotřebí vůbec používat body obnovy, proto mám i více místa na disku k dispozici bez zbytečného balastu.
bob57_cz napsal:Já zase body ihned po instalaci OS vypínám, protože je vůbec nepotřebuji, mám totiž naprosto atypické nastavení celého systému, takže u mne standardní složky žádný hacker vůbec nenajde. Když se to umí...Draco napsal:Jinak obnovu systému používám dost dlouho a guláš v PC nemám. Ono když to umíš používat tak seš vysmátej., není zapotřebí vůbec používat body obnovy, proto mám i více místa na disku k dispozici bez zbytečného balastu.
Jelikož, tuto variantu jsem nezkoušel, takže nemůžu posoudit. Ale původně to bylo myšleno pro jednu sestavu beze změny HW, alelikož, tak pak nebudou ty správné ovladače.bob57_cz napsal:Který se však nespustí po přenesení na jiný PC ( mb ), než kde byl vytvořen :!: .Edie napsal:A když to někdo umí, tak OS neinstaluje ale pouze kopíruje jednou nainstalovanej systém z image.
JOHNZ napsal:Edie, Draco: Každý elektronický komponent má byť dimenzovaný na 2,7 násobok maximálneho zaťaženia, práve preto aby sa takéto veci NESTÁVALI. To, že sa tak stane je čisto vinou šmejdného zdroja v počítači. Treba si kúpiť zdroj poriadny (rezervu aspon 50W a od nejakej inteligentnejšej značky, z lacnejších napr. Fortron) a potom môžete PC vypínať spokojne ...
Johnzi, to asi ne, to by bylo nezákonné asi vše, co souvisí s radioamaterstvím a mimo zákon by byl asi každý amatérsky postavený udělátor...JOHNZ napsal:Mimochodom, neni použitie nehomologovaného zdroja nezákonné?
Edie napsal:Chtěl bych se zeptat, jestli mi MSTS pojede pod Linux Ubuntu?