Počítačová poradna všeobecně Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Počítačová poradna všeobecně

Pavlík napsal:
Bin si rozhodně nainstaluj. Protože všechny vlaky, co si přidáš, nebudou bez Binu chodit tak jak mají. Ještě bys mohl napsat, jaké tratě k těm základním přidáváš. Obecný popis nestačí.
Přesně a hlavně,jaký Global,bez této informace se nikam nedostaneme.
Pokud je Global nekompatibilní s některou tratí,hra při načítání spadne bez jakékoliv hlášky...

Zdravím, mám problém. Mám OS Vista Ultimate 64-bit. Stáhl jsem si novou aktivitu ze stránek Poisona EC 79. Když se mi ve hře objeví nějaká hláška tak kliknu na OK a simulátor zamrzne, jediné východisko je Ctrl+Alt+Delete. Vše mám nastaveno jak má být.Kompatibilita s Win XP,atd.... Děkuji za rady S pozdravem Bobby

Není moc uložených pozic? Je nutné promazávat.
Ale něco podobného dělala i určitá verze BIN. Jinak při správném nastavení a pravidelném promazávání složky Saves MSTS už nezamrzá.

Uložených pozic mám7. BIN 1.8.0521. Mám nastaven i parametr -mem:2048 a výsledek je stejný.

Není náhodu -mem:2048 moc? Je vůbec 2048 definováno? Bobby, kolik máš fyzické paměti?

Paměti mám 4 GB,nepomohlo ani to že jsem si přeinstaloval Bin z nejnovější pracovní verze na verzi kterou pan Šemora má na svém DVD. Tento problém se zamrznutím se mi stává i když si čtu popis mise (F11).

A opravdu je ten parametr správně zapsaný, čili s mezerou? A máš ho i v Trainstore (taky s mezerou)? Případně zkus -mem:1024

Myslím že jo. V zástupci na ploše ho mám takto. "D:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:1024

Tak to máš správně. Překontroluj to ještě v Trainstore. Musí to být stejné, takže také 1024.

To mám také správně. Nemůže být problém v tom že ty Visty jsou 64-bitové? Když simulátor musím ukončit Ctrl+Alt+Delete tak je v tabulce procesů napsáno train.exe*32

Bobby napsal:
To mám také správně. Nemůže být problém v tom že ty Visty jsou 64-bitové? Když simulátor musím ukončit Ctrl+Alt+Delete tak je v tabulce procesů napsáno train.exe*32

To je tam psané správně, protože 64-bitová verze MSTS neexistuje. Jezdí ještě někdo jiný MSTS pod 64-bitovými Vistami?

Nainstaloval jsem si Bin i Trainstore, a stále se stává, že přidávané tratě nejdou pod poznámkou v trainstore že se NEJEDNÁ O PROVOZNÍ TRAŤ A PROTO JI MSTS NEBUDE PŘIDÁVAT JAKO AKTIVNÍ TRAŤ. A ani některé přidávané modely vlaků mi stále nejdou.

Ještě se chci zeptat jestli ty moje problémy nemůžou být způsobeny např.: slabou grafickou kartou. Já vlastním ATI Radeon HD 4800.

Mara: chybí základní informace. Jaká se instaluje trať?

myslím že to byla Hradec-Solnice a pak mi tam nejde dát modely vlaků řady 812

Zdravím,
chci se zeptat zda-li mé problémy se simulátorem,viz. příspěvek č.723 nemohou být způsobeny salbou grafickou kartou. Já vlastním ATI Radeon HD 4800. Děkuji

Bobby napsal:
Zdravím,
chci se zeptat zda-li mé problémy se simulátorem,viz. příspěvek č.723 nemohou být způsobeny salbou grafickou kartou. Já vlastním ATI Radeon HD 4800. Děkuji

Zdravím, grafickou kartou to asi nebude ;), řekl bych že spíš procesorem :)

Bobby napsal:
Zdravím,
Já mám ATI Radeon 3850 a msts jede bez problémů.Spíše slabý procesor anebo málo paměti RAM.Pod 2GB to může dělat problémy v závislosti na konfiguraci počítače.

1GB je podle mě nejnižší mez. Ale může se stát, že při dlouhé aktivitě na velké trati bude někdy třeba msts vypnout a znovu načíst uloženou pozici a pak je zas možno jet.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře