Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Jardo, to je paráda !!! Na tenhle stroj jsem se dlouho těšil a udělá mi větší radost, než celý nový model. Děkuji moc! :)

Vyzerá to pekne Jardo, len na čelách nejak postrádam kábel na kúrenie so zásuvkou.

Model je upravený původní prototyp 1002, takže odpovídá vcelku realitě. Co se týká podvozků, tak jsou originál:

858cd74eab9229ab0d26606288f7f099.jpg

Vytápění jsem úplně zapomněl :eek: , logo se zmenší a výfuk taky, není problém, holt šité horkou jehlou ... :D

Jo a změnil jsem úplně mapování, takže skinovat zvládne úplně každý ... :-P

Naposled editoval moderátor:

Kromě toho, co zde zmínili kolegové, bych ještě provedl lehkou úpravu detailů na čelníku.
Když to srovnám s touto fotkou:
b2b28d0d9ee144d70c45184eab27437d.jpg
tak mi přijde, že na modelu je mezi řadovou tabulkou, pozičními světly, šroubovkou a nárazníky příliš mnoho volného prostoru. Čelník na fotce mi přijde celkově mohutnější, tudíž bych některé prvky mírně zvětšil. A některé, například madla, zase zmenšil v průřezu. Vím že to je rýpání do detailů, ale určitě to přispěje k lepšímu vjemu čela :)

Aj tie húkačky mi pripadajú moc vzadu a moc blízko pri sebe.

honzyf04 napsal:
Kank:Tohle je model s číslem 006;).
Máš zajisté vynikající postřeh, ovšem v tomto případě je to jedno, neboť čela strojů 003-007 jsou, resp. byla stejná - pomineme-li úpravu na elektrické vytápění, či řadovou tabulku.

Jeden detailnější pohled na krásu stroje 1001. Možná k něčemu poslouží.

http://img715.imageshack.us/img715/6739/dsc2691a.jpg

heme: Doteraz som nevedel, že na tých prsiach hore sú ešte aj bradavky:D

nebulus - Údajně by to neměla být obyčejná prsa, ale prsa s pískem.... :)

Pěkný den,
zájemci mohou stahovat

2eb6e3d39b760725cdd3a633a680defb.jpg 1029a5bdf8e69d0d2e9fdc5568208c28.jpg

Snad jsem na nic nezapomněl, pokud ano, smůla ... :P

Jardo ahoj. Stiahol som si 749 vinku. Tak mám jednu otázku a jednu prosbu. Otázka by bol, prečo mám po inštalácii dať zlozku zo zvukmi do adresara zvuky, keď to je po inštalácii bez zásahu presne tak ako v eng?

A prosba by bola, že cab som inštaloval, ale mam len cvf. Treba s inej stiahnuť cab?

Inak model super.

Tak netipuj. Poraď až keď naozaj vieš ako sa veci majú. Inak som stiahol zo sínusu a ide to takže cab je poriešený zvuky fungujú bez zásahu...JE to pekné Jardo.

lukas matura napsal:
dem napsal:
..A prosba by bola, že cab som inštaloval, ale mam len cvf. Treba s inej stiahnuť cab?

Inak model super.
Tipl bych že jen to ten cab u Arwiho.

dem napsal:
Tak netipuj. Poraď až keď naozaj vieš ako sa veci majú. Inak som stiahol zo sínusu a ide to takže cab je poriešený zvuky fungujú bez zásahu...JE to pekné Jardo.
Tipoval jsem správně. Ten na http://msts.sinus.cz je u ten u arwiho

Ahoj!

Jardo pěkné, ale chtělo by to závažnou úpravu "Prsou" lokomotivy a textury bočnice. Stačí jenom porovnat s fotkou na tvým webu, kde kozy mají úplně jiný tvar a sou větší :-P dále na bočnici máš moc malé okýnka do strojovny a červený pruh je moc hore. To jsou jenom postřehy patrné na první pohled. Jestli předěláš, předěláš, jestli ne tak ne, ale ty kozy by to chtělo. Podkladů je tady v tomhle vlákně dost.

Čouda napsal:
Ahoj!

Jardo pěkné, ale chtělo by to závažnou úpravu "Prsou" lokomotivy a textury bočnice. Stačí jenom porovnat s fotkou na tvým webu, kde kozy mají úplně jiný tvar a sou větší :-P dále na bočnici máš moc malé okýnka do strojovny a červený pruh je moc hore. To jsou jenom postřehy patrné na první pohled. Jestli předěláš, předěláš, jestli ne tak ne, ale ty kozy by to chtělo. Podkladů je tady v tomhle vlákně dost.

Čouda, já bych nebyl tak přísný. Model je to pěkný, Jardo, tahle mašinka tady chyběla . Jarda to dělal pro nás, kteří jsme si to přáli, takže by se to mělo ocenit ;). Mě osobně nějaké okýnka nevadí, červený pruh podle mě dobře. Co se týče čela, pokud se opraví, opraví.

Ale každopádně mě se to líbí i tak, skvělá práce ;);)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře