Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Deterio napsal:
Takže návrh byl přijat. Termín bych navrhoval na 16.4. Pište mi závazné přihlášky SZ nebo na mail. Udělám samostatné vlákno se seznamem.
Změna možného termínu na 9.4.

Daj potom von aj info o vstupnom prosím.

Naposled editoval moderátor:

Deterio napsal:
Takže návrh byl přijat. Termín bych navrhoval na 16.4. Pište mi závazné přihlášky SZ nebo na mail. Udělám samostatné vlákno se seznamem.
Změna možného termínu na 9.4.

Deterio zdravím.
Táááák konečnš termín, kdy nemám koncert, takže to bych na 100% jel. Byl jsem tam naposledy ještě za bolševika, někdy v 8 třídě na exkurzi. Jen jsem od někoho slyšel, že je v dnešní době expozice rozdělena do dvou míst, narozdíl od dob minulých, kdy bylo vše pohromadě v jedné hale?
Dan

V hale v Líšni (na Holzové ulici) jsou uskladněny historické tramvaje a mimo halu 2 - 3 vraky. Busy jsou už pár let přesunuty do areálu řečkovických kasáren (od konečné tramvaje číslo 1 Řečkovice, směr bus zastávka Žilkova). Trolejbusy jsou uskladněny v trolejbusové vozovně v Komíně, pár rozdělaných kousků též v Řečkovicích.

Pěkný podvečer,
všímaví jedinci si určitě u mě na webu všimli dalšího chystaného modelu, tentokráte opravdu historického. Takže poodkrývám trochu pokličku a je jen na Vás jestli rozpracovanou mašinku poznáte nebo ne, ale je to jednoduchý ..... je to Škodověnka premiantka :D

3a595d9021e569cc8426aab2bcd8849b.jpg

Tímto se taky omlouvám kolegům, kteří mají na toto období patent (oni už se v tom určitě poznají) ... nezlobte se, ale nějak mě to prostě chytlo

NeilYoung napsal:
Je to Škoda 1Elo (u ČSD značená E 466.0). Krásná práce!

Má pravdu předsedo ...
Ale předpokládám, že na funkci rostlináře to vliv nemá :D

fc7ceeda62bc92ff6a09e82d1e021afa.jpg

Pěkný den,
takže dobrá věc se podařila a díky Pikkovi, který mi poskytl jeho skvělé textury na úpravu se již mašinka může z vesela prohánět po kolejích.

Škoda jen, že neexistuje trať, který by aspoň trošičku odpovídala létům provozu těchto mašinek a která by byla pod drátama ..... pánové od Zlatohorky, nechtělo by se vám Vaši trať zadrátovat? Modely TV bych samozřejmě dodal :) Co Vy na to?

b6e24e4a4b6b652ea390acbf6508dedd.jpg

4a778ca13b5f7355528822a5d4b51c3f.jpg

Tak já to prozradím: Včera či předevčírem jsem projížděl trochu kratší skoro rovinnou elektrifikovanou trať jednoho z našich přátel opět situovanou do předválečného období. Takže vydržať. :-P

JiříkTK napsal:
Tak já to prozradím: Včera či předevčírem jsem projížděl trochu kratší skoro rovinnou elektrifikovanou trať jednoho z našich přátel opět situovanou do předválečného období. Takže vydržať. :-P

Ahojky Vaše ignoranstvo :D
rád slyším, že gumídci se činí, jen tak dál od čeho je taky máme, že :)

Král Tupounů

Přeji pěkný den,
dnešním dnem vyhlašuji oficielní veřejné výběrové řízení na post ladiče mých modelů (konkrétně se jedná o 184.5, 164.5, 169.0), z důvodu hromadění mašinek ve výrobní hale. Případní zájemci nechť mě prosím kontaktují přes mail.

Nabízím výhodné platové podmínky, pět týdnů dovolené, sociální výhody a hlavně dostupnost modelů před zveřejněním ... :)

Předem děkuji za jistě nepřeberné množství zájemců

Hezký den,
kdo má zájem, může stahovat, snad si to užijete :)

dc20bea32610911ab932c9290193bf4a.jpg34314730447b4ea1ac728ef83163be86.jpg

Paráda. Díky moc za ni. Dočkáme se časem i 369 001?

Zdravím pane Skůra prosím vás kde bych mohl stáhnout vaše 151 ? děkuji :(

ne ja hledám 151 004
chyba prominte myslel sem: 151 014,151 001, 150 015 (http://msts.tym.cz/kat/elektricke.html)

Vypadá to, že snad jedině na DVD TBP. Docela mě překvapilo, že už nejsou na webu... Takové pěkné kousky.

Pavlík napsal:
Vypadá to, že snad jedině na DVD TBP. Docela mě překvapilo, že už nejsou na webu... Takové pěkné kousky.

Hezký den,
tak to vemem pěkně popořádku, všechny modely co vidíte v dílně se dočkají zveřejnění, kdy, to neříkám, ale dočkáte se, tedy i fiktivní 369 001-3.

Co se týká modelů, které se Jirka rozhodl stáhnout, tak vzhledem k tomu, že přání na jejich opětovné vydání je pořád dost a dost, rozhodl jsem se vyhovět a výše zmíněné jsem bez souhlasu autora opět uploadnul na web, takže zájemci mohou stahovat zde úplně dole: http://skura.msts.cz/jirka.html a Jirka mi snad nenabančí, jsem totiž křehký človíček :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře