Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Pěkný večer,
přikládám obrázek aktuálního stavu ,mašinky, aby jste si nemysleli, že se flákam, ale ani tohle mapování není žádná sranda, postrádám totiž nějaké textury, tak musím improvizovat (jako vždy) :lol:

d9a2662176b2f6439a28d2cc631eb169.jpg

Naposled editoval moderátor:
Ahoj

Moc se tady neprojevuju, ale tohle mě bere. Ať žije patina. Mašina bude jak vystřižená z reálu. Zdá se, mistře, že jsi dosáhl na samý vrchol modelářského Everestu.

Trunda

Trunda napsal:
Ahoj

Moc se tady neprojevuju, ale tohle mě bere. Ať žije patina. Mašina bude jak vystřižená z reálu. Zdá se, mistře, že jsi dosáhl na samý vrchol modelářského Everestu.

Trunda

..... oooo, tak takový příspěvek opravdu potěší a motivuje k další práci, moc děkuju :eek:

Pěkný večer,
dnes mám pro Vás dobré zprávy, model hybrida je hotový, teď zbývá vytvořit cab a drobné doladění jízdních vlastností. Zní to možná jako maličkost, ale opak je pravdou, vytvořit cabview bude pro Martense opravdový oříšek, a asi by se měl naučit čarovat

Jak to tedy nakonec dopadlo? Posouzení ponechám na Vás ...

b1c94825ddf2444abc5f2d29c958564b.jpg 62371eaa40dd08c920b475af082bd94b.jpg

Pěkný den,
model ČD 718.501-0 již můžete stahovat u mě na stránce

!!! Upozorňuji na nutnost přečíst si veškerý text na jackově webové stránce (u zvuků). Klávesa "V" funguje jako startér (zap/vyp) dieselového motoru, při nástupu na stanoviště je nutné nastartovat diesel pro korektní chování zvuků !!!

Příjemnou zábavu

Upřímně Lipenku bych moc uvítal,jezdil jsem tam ještě jako malej kluk na dovolenou do Vyššího Brodu na drážní ubytovnu.Jestli by někdo zajistil video,tak třeba možná.

Šnek napsal:
Upřímně Lipenku bych moc uvítal,jezdil jsem tam ještě jako malej kluk na dovolenou do Vyššího Brodu na drážní ubytovnu.Jestli by někdo zajistil video,tak třeba možná.

Určitě by to nepotěšilo jen mě :D

Kank napsal:
Bude to její stejnosměrná, nebo střídavá verze :lol: ?

Mám v plánu 100.001 a 100.003, ale předělat model na 25kV je maličkost, stačí vyměnit podpěrné izolátory pantografů a nějaká ta udělátka na střeše :D

99dcfd332aa1467c91fe21e2a6380c67.jpg 7f5de62ce9e8f7c2c9f319bd601af70d.jpg

Kanku, hezký fake :D

Pěkný den,
po dlouhém přemýšlení a hlavně po zralé úvaze jsem se rozhodl ukončit veškeré své aktivity spojené s MSTS a do budoucna i s RS. Modelování mi hodně dalo, ale upřímně s odstupem času musím bohužel říct, že mnohem víc vzalo. Chtěl bych poděkovat všem, kteří se mnou spolupracovali a samozřejmě i těm, krerým se mé modely líbily a motivovali mě k další práci.

Moc rád vidím, že stará garda modelářů má své zdatné a výborné nástupce, kteří mé místo tady určitě vyplní :!:

Ještě jednou, díky všem

Jardo, díky Ti za všechno, čím jsi obohatil tuhle scénu.
Volba je pro Tebe myslím zcela jasná a tak nezbývá než Ti popřát do budoucna pokud možno hodně štěstí.

Ještě jednou díky.

Jardo díky nejen za prima modely. Doufám, že ještě někdy poklábosíme jako loni v Praze :salut:

Škoda, tak nezbývá než zamáčknout slzu Také se přidávám k děkovačum.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře