Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
(ta fotka druhá zleva je bomba)
a nezapomeň si s dítkem pořádně hrát

Martens: Třeba nám roste další fanda do vlaků :wink:

Naposled editoval moderátor:
Jardo,taky přeju hlavně plno výchovné trpělivosti a třeba až děti dorostou se ještě někdy kolem mašinek setkáme.

Jaroslav Skůra napsal:
Ještě jednou, díky všem
Ne Jardo, my děkujem. Ač za krátkou dobu, ale přesto jsi, budeš pro mne neodmyslitelným autorem překrásné Bardotky a nejen ní. Máš můj obdiv, DÍKY :ole:

Jardo, všetko dobré do budúcnosti, nechal si po sebe kus roboty, tak nech sa darí a vďaka.

Připojuji se též k děkovným vzkazům, leč Vás osobně neznám. Práci jste odvedl vynikající a hezkou. Doufám, že se Vám tak bude dařit i v životě :wink:

Děkuji za všechny škodovácké kousky a přeju stejně úspěchů i v soukromém životě. Nová hala lokomotivky i samotná stodevítka jsou již před dokončením a doufám, že se někdy přijedeš podívat.

Jardo, nezbývá mi než Ti poděkovat za spoustu krásných modelů. Tvým odchodem ze scény MSTS ztrácíme přísun originálních československých a českých rarit. Přeju Ti, nejen jako téměř krajanovi, mnoho zdraví, spokojenosti a spoustu dalších "ptáčátek". Též kluka - ať má kdo pozvednout taťkův pohozený meč, zvaný MODELY PRO MSTS.
Teď už jen sobecké povzdechnutí - škoda, těšil jsem se (a dlouho) na "vystřihnutí" skutečné 380-ky, pokud tedy bude.

Vše nejlepší
Venny

Jardo, i já se přidávám k ostatním. Děkuju Ti za tvou dosavadní tvorbu i spolupráci. Přeju do budoucna všechno nej.

I já se přidávám k četným poděkováním. Sice jsem nikdy s panem Skůrou v osobním ani elektronickém kontaktu nebyl, ale jeho modely mluví za něj. Zvláště ta bardotka :) . Přeji mnoho životních úspěchů a smekám před modelářským umem....

Pěkný den,
na mé stránce můžete hezky vidět, jak to vypadá, když motyka spustí a dohoní mě abstinenční příznaky ...

Re: Dílna a modely Jaroslav Skůra

To je velice dobře že motyka spustila.Moc nádherné stroje

Moc pěkné , jen tak dál

Ještě že ty absťáky jsou, už se moc moc těším na svezení s Bobinkou či Karkulkou. Proto držím palce Jardovi k dokončení modelů.

Nuž Jardo, niet čo dodať, tou karkulkou si ma mimoriadne potešil, prajem veľa zdaru,chuti a hlavne času.

Pěkný den,
pokud je někdo zvědavý, tak tady je malá ochutnávka ze začátku mapování:

94bea94af1e862cc12602369b1c5f870.jpg 1eaa0fa854055c0bb953f0c1a20eb29c.jpg

Nádhera Jardo, ty podvozky jsou snad opravdové ! Tak honem honem, Jonáš se už nemůže dočkat ! :bounce:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře