Dílna a modely Jaroslav Skůra archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Dílna a modely Jaroslav Skůra

Ronoath, Tax:
s modelem samozřejmě problém není a ta S479.101 tam bych problém neviděl. Problém je v tom, že modely vapadají dobře, protože mají i kvalitní textury, a pokud bych měl něco malovat asi bych s výsledkem nebyl spokojený :cool:

Ta červeno-bílá kombinace (E479.002) je opravdu moc hezká, ale bude jen, když mi někdo podá pomocnou ruku a vytvoří textury. Před časem jsem se tady na fóru obrátil na uživatele s žádostí o pomoc ohledně cabu na laminátku a kolik si myslíte, že se mi ozvalo lidí? Jeden ... takže Dušane díky :) To je ten problém, který tady je, já se spolupráci nebráním, ale Taxi, ty víš o čem mluvím ;)

Jenom pro inforormaci, Petr Novák pracuje jak motorová myš, aby mi dodal odladěné engy na laminátku a kyklopy, abych je mohl co nejdřív vydat, takže číhejte :!:

Jaroslav Skůra napsal:
...Před časem jsem se tady na fóru obrátil na uživatele s žádostí o pomoc ohledně cabu na laminátku a kolik si myslíte, že se mi ozvalo lidí? Jeden...
Na toto sme si už všetci zvykli Jardo, veľa poslucháčov, málo skladateľov...hold takáto je doba.

Pawlik napsal:
E se používalo pro Elektrické lokomotivy, protože u nás do té doby střídavina nebyla, nebylo ani potřeba nic rozlišovat.
E475 měla tedy označení podle původního systému, až poté se přešlo na rozlišení střídavé a stejnosměrné trakce.
Jardo, pěkná, docela mě překvapilo, jak má mohutný čelník.
Podle informací bylo při kontrukci loko počítáno s tím,že budou zkoušeny v zahraničí,konktrétně E 479.001 jezdila v letech 1962-3 v bývalém SSSR.Zde měly být provedeny některé úpravy a ten zesílený čelník je zřejmě důsledkem zabudování spřáhla SA-3.

Jardo moc pěkný už aby se dal protoplech stahovat.:)
Jinak jak to vypadá s velkou laminátkou

Otík11 napsal:
Jardo moc pěkný už aby se dal protoplech stahovat.:)
Jinak jak to vypadá s velkou laminátkou

Velká laminátka se odlaďuje, je to o pár příspěvků výše, u tohoto modelu se nevyplatí pospíchat :) Ale neboj, ke stažení bude.

Opravdu vydařená práce, ostatně jako u každého tvého modelu.

PS:Myslím si, ty kruhové nárazníky k té mašině sedí mnohem lépe než ty standartní obdelníkové, které jsou nyní na těchto strojích:)

Pěkný den,
aby měl prototyp plecháče svého následovníka, spíchnul jsem dnes takovouto rychlovku:

1afa3f5a0bc04ac3885f20a1aafefbd9.jpg b1ac357986d61c835f36d993fd9d0f83.jpg a0110ce5f495512391d5d5ddf6709a95.jpg da05823706ac0812ac27a57b32cdb902.jpg

Strojů ČSD není nikdy dost, ještě by to chtělo trať z období ČSD pod drátama

Naposled editoval moderátor:

Jaroslav Skůra napsal:
Strojů ČSD není nikdy dost, ještě by to chtělo trať z období ČSD pod drátama
Něco málo jsem pro to už udělal. Doufejme, že se zadaří. :P

Brno - Kutná Hora, tam to vypadá téměř stejně jak z dob ČSD. Viditelná změna je jen v peronech v Přibyslavi. Jen místní snad znají kosmetické rozdíly. Bratislava - Břeclav je to samé. Nepoužitelné je jen Brno - Břeclav.
Hradecké tratě jsou také z období ČSD kolejově asi kolem roku 1985. Jen architektura některých budov je v současném stavu. Uzel Praha je na tom podobně. ČSD bylo i po revoluci, tak chybějící hesla a rudé hvězdy být nemusí.

Zbyněk Šemora napsal:
Brno - Kutná Hora, tam to vypadá téměř stejně jak z dob ČSD. Viditelná změna je jen v peronech v Přibyslavi. Jen místní snad znají kosmetické rozdíly. Bratislava - Břeclav je to samé. Nepoužitelné je jen Brno - Břeclav.
Hradecké tratě jsou také z období ČSD kolejově asi kolem roku 1985. Jen architektura některých budov je v současném stavu. Uzel Praha je na tom podobně. ČSD bylo i po revoluci, tak chybějící hesla a rudé hvězdy být nemusí.
Zbyňku, nechi být hyperrealista ale se střídavinou se se v okolí Hradce nebo Prahy moc neprojedeš:P

Pan Skůra ale psal o elektrikách všeobecně. Hradec a Prahu jsem vzpomenul proto, že střídavky jsou proti stejnosměrkám vnoučata. Bobiny, jednotky EM475.

Pěkný den,
protože už mi chodí stížnosti, že jen "dílním", ale nevydávám, zájemci si už mohou sosnout nové Kyklopy u mě na stránce

b1375c413b514267a2cfaea6e1324d6b.jpg 4459d90559ced13a60dfbd03b114b9ff.jpg

Doplním, že 001ka je nastavena na plný výkon s rychlíkovou brzdou a 002ka je nastavena na snížený výkon (vytápění soupravy) s osobní brzdou.

Děkuji všem za spolupráci a podporu !!!

Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný den,
protože už mi chodí stížnosti, že jen "dílním", ale nevydávám, zájemci si už mohou sosnout nové Kyklopy u mě na stránce
http://skura.msts.cz/img/t499_4.jpg
http://skura.msts.cz/img/t499_7.jpg

Doplním, že 001ka je nastavena na plný výkon s rychlíkovou brzdou a 002ka je nastavena na snížený výkon (vytápění soupravy) s osobní brzdou.

Děkuji všem za spolupráci a podporu !!!

Jardo, parádní práce!!! Teď jsem si tyto krásné exempláře stáhl a mohu jen obdivovat.

Hynďo, Dominiku, .... u Jardy je to nejen parádní práce, ale také nadhled, ochota a skvělá komunikace.

JiříkTK napsal:
Hynďo, Dominiku, .... u Jardy je to nejen parádní práce, ale také nadhled, ochota a skvělá komunikace.

Tak s tím se dá jen souhlasit. Já se hlavně těším na plecháče.

Zdravim prosim vás neposlal by mi na muj e mail zvuky na ty T499.001 a T499.002 od pana Skury nejdou mi stáhnout tak tady je muj e mail MartinWittich@seznam.cz předem dekuji

martin151 napsal:
Zdravim prosim vás neposlal by mi na muj e mail zvuky na ty T499.001 a T499.002 od pana Skury nejdou mi stáhnout tak tady je muj e mail MartinWittich@seznam.cz předem dekuji

Pěkný den,
nezkontrolaval jsem odkaz na Jacka, na webu už je to opravené a zvuky jdou stahovat.

Omlouvám se, to se stane ;)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře