Tomesovy aktivity

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tomes
  • Datum začátku Datum začátku
Tomes napsal:
klimi napsal:
Ahoj Tomesi.Chci říct tobě (možná Blackwolfovi),že na vaší stránce nefunguje odkaz na aktivitu EC106.Dík
Ahoj Klimi, díky za upozornění, zkusím to sdělit Blackwolfovi, ale mám dojem, že ta aktivita už nebude funkční
No taky jsem koukal ,že je pro BP77.Škoda,byla velmi povedená.

klimi napsal:
Tomes napsal:
klimi napsal:
Ahoj Tomesi.Chci říct tobě (možná Blackwolfovi),že na vaší stránce nefunguje odkaz na aktivitu EC106.Dík
Ahoj Klimi, díky za upozornění, zkusím to sdělit Blackwolfovi, ale mám dojem, že ta aktivita už nebude funkční
No taky jsem koukal ,že je pro BP77.Škoda,byla velmi povedená.
Byla dokonce pro BP76.1, ale je jenom úprava paths na Masaryčce, to pro tebe nebude problém, já už ji opravovat nebudu, ale přesto díky za chválu

Naposled editoval moderátor:
Tak těch oprav na EC 106 bylo víc, ale nakonec jsem se do toho pustil, takže, kdo má zájem o tuto "vykopávku", ať dá vědět, pošlu mu ji e-mailem, na stránky už ji snad ani Blackwolfovi posílat nebudu :wink:

Tomes - Ahoj, bude ještě někdy ke stažení tvá aktivita R627, protože na blackwolfových stránkách už není...? Myslíš, že bych tu původní rozjel na BP79.1 a Trainsetu 6.1 při BINu 1.7.1022...? A nebo hodláš dělat úpravu...? Díky za odpověď.

heme napsal:
Tomes - Ahoj, bude ještě někdy ke stažení tvá aktivita R627, protože na blackwolfových stránkách už není...? Myslíš, že bych tu původní rozjel na BP79.1 a Trainsetu 6.1 při BINu 1.7.1022...? A nebo hodláš dělat úpravu...? Díky za odpověď.
Ahoj, aktivitu R 627 jsem upravil na poslední aktualizaci, posílám Ti ji e-mailem. :wink:

JIŘÍ GLOGOVSKÝ napsal:
Mohl bych se též připojit o zaslání Zátkopka Díky.
Jasně, pošlu Ti ho, ale nevím, kam. V profilu nemáš e-mailovou adresu. Hoši, je to ale stará vykopávka, na netu je mnoho novějších aktivit

Tomes napsal:
na netu je mnoho novějších aktivit
Třeba ne tak povedených a přiměřeně dlouhých. Pravda, že aktivity teprve začínám hrát a od tebe to bude první. :wink:

Tomes - Také ti děkuji za zaslání opravené aktivity, jen stačí dohledat věci, které nebyly uvedeny na blackwolfových stránkách a hurá jezdit. Ještě jednou díky

Nevíš, kde najít:

ES64F4
DBDzugAStilKlBlan

heme napsal:
Tomes - Také ti děkuji za zaslání opravené aktivity, jen stačí dohledat věci, které nebyly uvedeny na blackwolfových stránkách a hurá jezdit. Ještě jednou díky

Nevíš, kde najít:

ES64F4
DBDzugAStilKlBlan
U mě dole na stránce, je to RTExpress.

heme napsal:
Kubo DÍKY, jen se nezlob za tu neznalost... :)
Proč bych se měl zlobit, si se slušně zeptal, tak jsem odpověděl.

heme napsal:

Nevíš, kde najít:

ES64F4
DBDzugAStilKlBlan

Nemáš zač, možná bude něco chybět. Kubo, Tobě díky, za radu :wink:

Chtěl bych odpovědět všem najednou, kteří se mě ptají, zda a kdy vydám nějakou novou aktivitu. Rozpracovanou mám pouze jednu, je dle GVD 2007, takže bych ji chtěl vydat co nejdříve, ale počítám, že dříve než 15. ledna 2008 nebude. Boby mi pomáhá s testováním. Po "zdárném" dokončení bude ke stažení u Blackwolfa. :wink:

Tomes napsal:
Chtěl bych odpovědět všem najednou, kteří se mě ptají, zda a kdy vydám nějakou novou aktivitu. Rozpracovanou mám pouze jednu, je dle GVD 2007, takže bych ji chtěl vydat co nejdříve, ale počítám, že dříve než 15. ledna 2008 nebude. Boby mi pomáhá s testováním. Po "zdárném" dokončení bude ke stažení u Blackwolfa. :wink:

Chtěl bych popřát Tomesovi, aby až skončí s výuku v České Třebové, teda doufám, že zdárně... :-) aby pak ta aktivita stála za to ...
Proto ji vydá až v lednu :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jen na vysvětlení ...

plukas napsal:
Tomes napsal:

Chtěl bych popřát Tomesovi, aby až skončí s výuku v České Třebové, teda doufám, že zdárně... :-) aby pak ta aktivita stála za to ...
Proto ji vydá až v lednu :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jen na vysvětlení ...

Díky moc, já už s výukou dávno skončil, teď se potí jiní. S aktivitou je dost problémů při testování, tak nevím, jak to dopadne, ale věřím, že někdy bude vydána. Když Ty, tak já taky : Gratuluji Plukasovi k úspěšnému absolvování první odborné zkoušky na funkci strojvedoucího . Cesta je to ještě dlouhá, ale věřím, že bude pokračovat stejně zdárně

Back
Nahoře