Tomesovy aktivity

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tomes
  • Datum začátku Datum začátku
Neuvažuješ o protažení aktivity do Olomouce ? Určitě by to stálo za to

Tak jsem si ze zvědavosti aktivitu také stáhl. Včera jsem to zapíchnul před Pardubicema. Zatím je to fakt paráda.

Miran:
Teď jsem to znovu nezkoušel. Ale v období před Binem jsem se pokoušel jako mnoho dalších a neúspěšně. Já si myslím, že to souvisí s vylepšenou správou paměti, možná i s vyčkávacími body. Takže v tom má Džordž podle mě prsty a pochvalu si určitě zaslouží.

Michal napsal:
Tak jsem si ze zvědavosti aktivitu také stáhl. Včera jsem to zapíchnul před Pardubicema. Zatím je to fakt paráda.

Miran:
Teď jsem to znovu nezkoušel. Ale v období před Binem jsem se pokoušel jako mnoho dalších a neúspěšně. Já si myslím, že to souvisí s vylepšenou správou paměti, možná i s vyčkávacími body. Takže v tom má Džordž podle mě prsty a pochvalu si určitě zaslouží.

Díky, z Pardubic do České Třebové je jedna chyba (možná víc, ale o té jedné vím)... :wink:

Tomes napsal:
Díky, z Pardubic do České Třebové je jedna chyba (možná víc, ale o té jedné vím)... :wink:
A jakou chybu myslíš? Tu v Kostěnicích, kde předjíždím IC, které jsem pouštěl před sebe v Pardubicích nebo tu v Uhersku, kde jedou utržené vagony. :D

Michal napsal:
Tomes napsal:
A jakou chybu myslíš? Tu v Kostěnicích, kde předjíždím IC, které jsem pouštěl před sebe v Pardubicích nebo tu v Uhersku, kde jedou utržené vagony. :D
Já jsem jel z Kostěnic až za vlakem s duhovkou, který mě předjel v Pardubicích hl.n. Ale chyba bude asi, že kolem výluky je neomezená rychlost, ne ?

Mondeo napsal:
Michal napsal:
Tomes napsal:
Já jsem jel z Kostěnic až za vlakem s duhovkou, který mě předjel v Pardubicích hl.n. Ale chyba bude asi, že kolem výluky je neomezená rychlost, ne ?

Tohle bude správně.

Amazon napsal:
já jsem v kostěnicích zastavil vedle duhy, ale první jsem odjel já..
To je divný, Michal mi taky psal to samé, pak mu musí jet i ty vozy v Uhersku - jste tam moc brzy. První má jet duha a vy až za ní. Probíral jsem to s Michalem a nepřišli jsme na to, proč jedete před IC, které jede před Vámi už z Pardubic, takže má mít postaveno dřív. Asi budu muset dát do Kostěnic servis...

já jsem taky čekal že pojede ona dřív, ale je fakt že jsem jezdil s náskokem...asi proto že ta 150 ka ještě nemá řízení jako třeba duha, že ještě neumí krokovat

Amazon napsal:
já jsem taky čekal že pojede ona dřív, ale je fakt že jsem jezdil s náskokem...asi proto že ta 150 ka ještě nemá řízení jako třeba duha, že ještě neumí krokovat
Tam nemůžeš jet s náskokem, IC 541 Tě předjede v Pardubicích a Ty jedeš pořád za ní. Kostěnice nejsou ošetřeny servisem, logicky by se měla cesta postavit prvnímu vlaku, tzn. IC 541 (a mně a několika jiným to tak funguje), fakt to nechápu... :cry:

Mně to fumguje dobře.Právě jsem ji dojel. Můj názor - pokud porovnám BP Tour a tvoji aktivitu tak si myslím, že ta tvoje je kratší. ale hratelnější. Vychutnal jsem si požitek z jízdy :D . Nebyly to dostihy jako u BP Tour - což je : Po souhlasu k odjezdu plný výkon pak výběh a kontrolovat zda jsem včas tam a tam. :mad: U tvé aktiviti 703 se mi líbilo plno trafiku a je vidět, že když se přemýšlí jsou i doby čekání v aktivitě celkem záživné s parádními zápletkami. A VO TOM TO JE! :!:

Naposled editoval moderátor:
lapo napsal:
Mně to fumguje dobře.Právě jsem ji dojel. Můj názor - pokud porovnám BP Tour a tvoji aktivitu tak si myslím, že ta tvoje je kratší. ale hratelnější. Vychutnal jsem si požitek z jízdy :D . Nebyly to dostihy jako u BP Tour - což je : Po souhlasu k odjezdu plný výkon pak výběh a kontrolovat zda jsem včas tam a tam. :mad: U tvé aktiviti 703 se mi líbilo plno trafiku a je vidět, že když se přemýšlí jsou i doby čekání v aktivitě celkem záživné s parádními zápletkami. A VO TOM TO JE! :!:
Díky za slova chvály, rozhodně potěší a povzbudí, ale srovnávat s aktivitou Zbyňka to rozhodně nejde. Zbyněk má plno aktivačních bodů a zápletek, naplno využije možnosti MSTS a Binu.
Z těch Kostěnic jsem jelen, většině to funguje, ale proč ne všem, když všichni odjíždí ve stejný čas za stejným vlakem. :roll:

Naposled editoval moderátor:
Tady názorně vidíte, jak každý chceme od MSTS něco jiného. Někteří se rádi svezou jen tak lehce v klídku, žádný spěch, ale já mám raději realitu. Ikdyž Den Blbec se dá jet úplně v klídku, musí se hlídat jízdní řád v každé stanici a to je reál. Pokud bych si jel úplně lážo plážo a udělal 5 minut zpoždění, přišel by na mě dispečerák a strojmistr by mne na EC už v životě nepustil a přeřadil na nákladní dopravu. :lol:
Proto je dobře, že si uživatelé mohou vybrat aktivity dle svého vkusu.

Srovnávat tyto 2 aktivity opravdu nelze. Vždyť u Šohaje ani nejde dodržet jízdní řád, protože celou cestu jedu s pomalejší loko, než na kterou je stavěný. Moc se mi líbilo, jak zpoždění narůstalo a jak se mnou vymetali kdejaké "kopřivy". A to je taky reál.

Zbyněk Šemora napsal:
Tady názorně vidíte, jak každý chceme od MSTS něco jiného. Někteří se rádi svezou jen tak lehce v klídku, žádný spěch, ale já mám raději realitu. Ikdyž Den Blbec se dá jet úplně v klídku, musí se hlídat jízdní řád v každé stanici a to je reál. Pokud bych si jel úplně lážo plážo a udělal 5 minut zpoždění, přišel by na mě dispečerák a strojmistr by mne na EC už v životě nepustil a přeřadil na nákladní dopravu. :lol:
Proto je dobře, že si uživatelé mohou vybrat aktivity dle svého vkusu.
Tady musím oponovat, já si myslím, že i aktivity ostatních autorů jsou reálné. Den Blbec jsem nejel, věřím, že je to náročná aktivita, ale i já jsem pár let jezdil na mašině, takže vím, co je reál. A moje aktivita taky není lážo plážo, ale vždy je něco (naprosto reálného), co zpozdí vlak hráče, takže i ti, kteří nestíhají, jedou podle plánu.

Tomes: Takto jsem to nemyslel, ale dotyčný psal, že u mé aktivity se musel moc honit, aby jel včas, proto mu vyhovují spíše aktivity Tvé. Pointa měla být v tom, že uživatel si může vybrat, jaké podání aktivity mu vyhovují.
Skalní tvůrci aktivit, vy děláte vše s hustým traffic, zajímavým křižováním a předjížděním vlaků. Já zase nedával důraz na traffic, ale prioritní je služba strojvedoucího se zápletkami. Traffic je tam pouze jako kulisa. Pokud něco vytvořím dalšího, opět to bude ve stejném duchu.
A uživatel ať si vybere, co mu vyhovuje :wink:
Důležité je, že se tvoří.
Co se týká reálnosti mých aktivit, to jsou jen ty zápletky a způsob jízdy. Jinak vlaky mám proti reálu mnohdy upravené. Naopak Vy ostatní se snažíte jet reálný vlak přesně dle grafikonu.

Zbyněk Šemora napsal:
Tomes: Takto jsem to nemyslel, ale dotyčný psal, že u mé aktivity se musel moc honit, aby jel včas, proto mu vyhovují spíše aktivity Tvé. Pointa měla být v tom, že uživatel si může vybrat, jaké podání aktivity mu vyhovují.
Skalní tvůrci aktivit, vy děláte vše s hustým traffic, zajímavým křižováním a předjížděním vlaků. Já zase nedával důraz na traffic, ale prioritní je služba strojvedoucího se zápletkami. Traffic je tam pouze jako kulisa. Pokud něco vytvořím dalšího, opět to bude ve stejném duchu.
A uživatel ať si vybere, co mu vyhovuje :wink:
Důležité je, že se tvoří.
Tady se určitě shodneme, ale jak jsi psal nejdříve uděláš propojení Hradec - Praha :wink:

Tak jsem zkusil IC142 na trati 321 a před Bohumínem červena, tak zastavim a za chvili (presne v 10:20:25) do mě zezadu narazí nějaký další Os vlak. Přitom jsem to nijak neflákal a každou chvíli jsem jel na blok. Jedu pod BINem 1.7.

Blackwolf napsal:
Tak jsem zkusil IC142 na trati 321 a před Bohumínem červena, tak zastavim a za chvili (presne v 10:20:25) do mě zezadu narazí nějaký další Os vlak. Přitom jsem to nijak neflákal a každou chvíli jsem jel na blok. Jedu pod BINem 1.7.
Pod Binem 1.7 se to asi nedá stíhat, aktivita byla tvořena pod 1.6, v tu dobu máš už dávno stát v Bohumíně.

Back
Nahoře