Tomesovy aktivity

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tomes
  • Datum začátku Datum začátku
122 030-0 napsal:
Tomes napsal:
122 030-0 napsal:
Ta 30 tka plati i pro nultou kolej? Protoze tam neni omezeni jen na krajnich. Pak sem chytlu 12 min sekeru :D .
Jak píše Kank, platí pro 1.TK, Tebe se netýká, ale v rozkaze musí být napsaná, Ty na hlavasu nevíš, po které koleji pojedeš do Úval :wink:
Aha tak to jo ale radsi jsem jel 30 a houkal kdyby nahodou :D.
No jo, ale s 12-ti minutovou sekerou je to skoro volná jízda bez trafiků :cry:

protože zblízka čučíš na střechu té 810. teďka se mi to právě stalo. Jinak to může být taky tím, že máš pomalejší kompl

Tak jsem dojel emila zatopka a musim rict ze je tu velmi hojnej trafic a to je dobre ikdyz nabihani msts je delsi ale da se to prekousnou. Nevim zda je dobre kdyz jsem prijel o 16 minut pozdeji do Kolina ale asi jo a pak uz jsem zkracoval zpozdeni tak ze jsem do trebovi prijel o necele 2 minuty pozdeji. Me se aktivita moc libila hodnotim ji za 1.

122 030-0 napsal:
Tak jsem dojel emila zatopka a musim rict ze je tu velmi hojnej trafic a to je dobre ikdyz nabihani msts je delsi ale da se to prekousnou. Nevim zda je dobre kdyz jsem prijel o 16 minut pozdeji do Kolina ale asi jo a pak uz jsem zkracoval zpozdeni tak ze jsem do trebovi prijel o necele 2 minuty pozdeji. Me se aktivita moc libila hodnotim ji za 1.
Díky za pochvalu, já jsem byl v Kolíně +15 min., takže je to dobře, vždyť jedeš přes Nymburk :wink: V Č. Třebové jsem byl + 1 min., abych stihl odjezd do Přerova na čas.
S tím padáním v Nymburce jsem se nesetkal, možná tam je na některý PC silný traffic.

Ahoj.Při stahování aktivity EC 106 mě to píše Chyba 404- soubor nebyl nalezen. Kde je chyba?

EC 106

Pánové mějte chvilku strpení. Nedávno byl dokončen test aktivity. Tomáš musí nejdřív přijet z práce a udělat pár korekcí. Jestli to stihne, tak ji určitě dneska dá ven.

Kolem 19:00 hod., možná o něco dřív, Kuba už pustil ven svou část, tak stahujte, ať dojedete do České Třebové, tam už budu čekat já ... :lol:

Právě jsem dorazil do pražského depa uklidit duhovku, je to opravdu skvělá aktivita, známkuju velkou 1.

Jak moc je EC106 II. dil pokracovani prvni casti od Kuby?... Kdyz je rozdilne razeni soupravy a z toho vyplyvajici rychlostni omezeni. to se tedaa vychytat nepovedlo...

fastTomi napsal:
Jak moc je EC106 II. dil pokracovani prvni casti od Kuby?... Kdyz je rozdilne razeni soupravy a z toho vyplyvajici rychlostni omezeni. to se tedaa vychytat nepovedlo...
Vidíš, aktivity jsem jel obě a tohoto jsem si nevšiml, jinak bych to asi vzdal na začátku :!:

fastTomi napsal:

Smazáno - bezpředmětné.

Chybu jsem udělal já, s Kubou jsme se domluvili na řazení dle GVD 2006/2007, ale já jsem tam omylem dal soupravu z minulého roku :eek:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře