Tomesovy aktivity

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tomes
  • Datum začátku Datum začátku
JOHNZ napsal:
Tax: A urobíme si rovno CDPčka, KUIDy a bude všetko v najlepšom poriadku ... HURÁ ... :lol: :wink:

To Johnz : Proč pořád lítat z rohu do rohu? Stačilo by jediné, co je normální a co nám tady chybí.......každý, kdo si rozvrtá jakýkoliv add-on by měl ztratit nárok na oficiální podporu od autora add-onu......když si koupíš DVD a zničíš ho tím, že rypeš tam kam nemáš, taky Ti ho taky neopraví v záruce....

Takže, nelezu tam, kde to neumim a když už tam chci lezt (třeba abych se to naučil), tak si dělám zálohy, abych se mohl kdykoliv vrátit....

Toto opatření není pro normálního usera, který jenom ví, jak si nainstalovat a spustit aktivitu......ale je to obrana na to, aby Ti nějaký "domaděl" nerozvrtal Tvoji práci, zveřejnil si ji paralelně s Tvým originálem a pak se z toho může běžný uživatel

Cokoliv, co lze změnit, tak Ti jakýkoliv vrták změní.

Naposled editoval moderátor:
Dobrý den. A to je přesně ono, proč nechci vrtat do eng nebo wag souborů, pak člověk něco po... a diví se proč mu to nejede jak má, ale narazil jsem na problém s tím, že když v aktivitě přehodím vozy (obohatit si trainset mimo BP) Jako např. Papouška + rybáky a chci odpojit loko od vagónů, tak to nejde. Tuším že má na to asi vliv bin, protože před tím jsem s tím problémy neměl. S pozdravem Dan. :D

Tomesi, budeš opravovat consisty podle nového update trainsetu BP, když už nové neděláš ? Myslím, že by byla škoda, aby se Tvoje aktivity staly pouhou historií... :cry:

Mondeo napsal:
Tomesi, budeš opravovat consisty podle nového update trainsetu BP, když už nové neděláš ? Myslím, že by byla škoda, aby se Tvoje aktivity staly pouhou historií... :cry:
Rád bych, ale protože můj Trainset je rozšířený o dost vozidel, takže nevím, co je v TBP a co ne, takže odpověď je nebudu.

Tomes napsal:
Mondeo napsal:
Rád bych, ale protože můj Trainset je rozšířený o dost vozidel, takže nevím, co je v TBP a co ne, takže odpověď je nebudu.
Vzhledem k tomu, že aktivity jsou na mých stránkách, kouknu na ně a kdyžtak je zkusím (po dohodě s Tomesem) upravit.

Tak jsem zatím na nový trainset (3. update TBP) předělal jednu z Tomesových aktivit - Os5611/R601. Požadavky na jiná vozidla zůstávají - viz moje stránky, sekce AKTIVITY TOMES. Stará verze aktivity (pro starý trainset) zůstává.
Aktivita by měla chodit pod update trati č. 77. Alespoň AE nic nenamítal :)

Staronová aktivita předělaná na trainset BP po 3. update

Tak jsme ve spolupráci s Tomesem předělali další z jeho aktivit na trainset BP po update 3, tentokráte EC 106 Praha. Více na mých stránkách (odkaz dole) v sekci Aktivity - Tomes.

TN_106_upd3

PKP_Admnu
z vlákna MSTS BIN:
Zbyněk Šemora napsal:
Jedná se o silně nesymetrický vůz a ten je v trainsetu "do vyprodání zásob". Proto s takovými vozy nijak nešibujte a nechte jen do traffic. Ideální by byly nové skiny na nové skříně vozů. A tyto všechny vyřadit do pryč.
Navrhuju tento vůz z aktivity odstranit a pojmout ji jako sobotní, nebo nedělní, v sobotu a v neděli nejezdí (podle mých pomůcek GVD).

Re: TN_106_upd3

Karel napsal:
PKP_Admnu
z vlákna MSTS BIN:
Zbyněk Šemora napsal:
Jedná se o silně nesymetrický vůz a ten je v trainsetu "do vyprodání zásob". Proto s takovými vozy nijak nešibujte a nechte jen do traffic. Ideální by byly nové skiny na nové skříně vozů. A tyto všechny vyřadit do pryč.
Navrhuju tento vůz z aktivity odstranit a pojmout ji jako sobotní, nebo nedělní, v sobotu a v neděli nejezdí (podle mých pomůcek GVD).
Sice tam jsou zakomponovány páteční rychlíky, ale zřejmě z důvodu hratelnosti bude nejlepší tento vůz odebrat, již jsem o to požádal Blackwolfa. :wink:

Tak u mě na stránkách v sekci Aktivity Tomes je už opravená aktivita TN_106, bez toho polskýho vagonu PKP_Admnu a dále je i opravená aktivita TN_5611, kde dle zjištění jednoho uživatele prý byl zase špatně nadefinovaný časový bod v Moravanech (Tomes opravil a poslal ke zveřejnění).

Tak jsem jel TN_106 pekna aktivita...taky jsem jel TN_5611 vse probihalo v pohode v chocni jsem cekal na os mel jsem tedy zpozdeni asi 3 minuty pak mi nejakej chcipak hodil kamen do okna :D v usti jsem mel asi 2 minuty a v ceske trebove jsem mel do odjezdu asi 45 vterin... to vsechno se mi zda v pohode ale kdyz jdu menit persing tak kdyz vyjizdim uz na ustecke zhlavi tak najednou konec... co se to deje no a on to do me napalil asi nejaky rychlik nebo co to bylo tak ze jsem predcasne ukoncil aktivitu :D .... ale jinak taky pekna aktivita :).

122 030-0 napsal:
Tak jsem jel TN_106 pekna aktivita...taky jsem jel TN_5611 vse probihalo v pohode v chocni jsem cekal na os mel jsem tedy zpozdeni asi 3 minuty pak mi nejakej chcipak hodil kamen do okna :D v usti jsem mel asi 2 minuty a v ceske trebove jsem mel do odjezdu asi 45 vterin... to vsechno se mi zda v pohode ale kdyz jdu menit persing tak kdyz vyjizdim uz na ustecke zhlavi tak najednou konec... co se to deje no a on to do me napalil asi nejaky rychlik nebo co to bylo tak ze jsem predcasne ukoncil aktivitu :D .... ale jinak taky pekna aktivita :).
U tý 5611 jsi byl pomalej, už jsem nechtěl těsně před koncem dávat časový bod. Už jsi měl najet jenom peršingem zpátky na vlak a stejně by byl konec :wink:

Tak u mě na stránkách v sekci Aktivity Tomes jsou další dvě opravené aktivity R 421 a R 627 podle trainsetu BP po update 3. Požadavky na další vozidla zůstávají.

Chcem sa spytat k aktivite R 627,
som v depe a vypise mi hlasku ze mam vymenit lokomotivu,ale akonahle sa vraciam spat do depa vypise mi ze "ukol nesplnen",vie mi niketo poradit?

vdaka

Lubos napsal:
Chcem sa spytat k aktivite R 627,
som v depe a vypise mi hlasku ze mam vymenit lokomotivu,ale akonahle sa vraciam spat do depa vypise mi ze "ukol nesplnen",vie mi niketo poradit?

vdaka

Co má fíra udělat v depu? Myslíš, že si tam může jezdit jak chce? Zkus popřemýšlet.

V sekci Aktivity Tomes na mých stránkách je ke stažení poslední opravená aktivita Vn 49418 / R 703 ŠOHAJ pro update 3 TBP. Požadavky na další vozidla zůstávají.

Zdravím, aktivitu Vn 49418 / R 703 ŠOHAJ jsem jel už dříve a bez problémů, ale teď se vyskytla zajímavá situace. Při jízdě směrem z Kh, již skoro před vjezdem do st. Kolín moji soupravou začnou projíždět vag. nákl. vlaku. Teď jenom nevím, jestli jsem tam moc brzo nebo pozdě, nebo co se vlastně děje :?: Mám poslední ubdate trainsetu BP. Předtím mi všechny akt. od Tomese jely bez problémů. S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Zdravím, aktivitu Vn 49418 / R 703 ŠOHAJ jsem jel už dříve a bez problémů, ale teď se vyskytla zajímavá situace. Při jízdě směrem z Kh, již skoro před vjezdem do st. Kolín moji soupravou začnou projíždět vag. nákl. vlaku. Teď jenom nevím, jestli jsem tam moc brzo nebo pozdě, nebo co se vlastně děje :?: Mám poslední ubdate trainsetu BP. Předtím mi všechny akt. od Tomese jely bez problémů. S pozdravem Dan.
Já taky zdravím, toť otázka. Pokud vím, tak se na všech mých aktivitách upravovaly ve spolupráci s Blackwolfem pouze consisty. U této aktivity je problém v tom, že byla udělána s nevyladěnou lokomotivou řady 130, na to jsem upozorňoval v briefingu aktivity. Už si to moc nepamatuju, ale mám pocit, že tam žádný nákladní vlak nemá být na stejné koleji jako vlak hráče. Ta souprava jede v protisměru nebo ve stejném směru ?

Ve stejném směeu jako jedu já a projede moji soupravou. Teď jsem máznul save, když tak to zkusím ještě jednou, MSTS je někdy fakt nevyspitatelný :D , to co se nepovede na poprvě podruhé jako by se nic nedělo. Dan

Dan J. napsal:
Ve stejném směeu jako jedu já a projede moji soupravou. Teď jsem máznul save, když tak to zkusím ještě jednou, MSTS je někdy fakt nevyspitatelný :D , to co se nepovede na poprvě podruhé jako by se nic nedělo. Dan
Mrzí mě tyto nepříjemnosti, ale opravdu jsem ani jednu aktivitu po update neprojížděl. Kdybys mohl napsat na ICQ nebo SZ, ať tady "neotravujeme", díky

Tak mi to nedalo. Podíval jsem se do AE, tam žádný vlak na trase hráče před Kolínem není, tak nevím, kde se vzal ! Já jsem si to chtěl projet, ale po výměně loko v Kutné Hoře jsem se ani nerozjel, lokomotiva mi stále vykazovala rychlost 0,3 km/hod. a tudíž jsem nemohl přejít na druhé stanoviště. Nepomohlo vůbec nic, teď nevím, čím to je, jestli laděním 130 nebo verzí Binu. Předtím aktivita chodila naprosto normálně (update trainset 2, Bin 1.6, nevyladěná 130). Kdyby někdo uměl poradit, byl bych vděčný, díky

Back
Nahoře