Rychlostní limit

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tomes
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.

Tomes

Hradlař
Dělám aktivitu, posunuji ve Velimi, poté chci z Velimi odjet a rychlostní limit je 0 km/h., přitom cesta je postavena, takže se nedá vůbec jet, můžete mi někdo poradit, co s tím ? Díky [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://msts-aktivity.wz.cz/R708.jpg

Červenou jsem neprojel, cestu mám postavenou, je to vidět na Track monitoru. Jedná se o mou aktivitu R 708 - 2. část, chtěl bych ji dodělat, ale mám tento problém

Tak stejný problém mám taky, ale v Bubnech směrem na Mas. n. Na konci stanice těsně před rychlostníkem 40, asi 10-20 metrů, mi tam skočí 0. Možná, že by to spravil reinstall tratě, ale to jsem ještě nezkoušel.

Miran napsal:
Jenom nápad, není tam někde skryté návěstido?
Není, rád bych aktivitu dokončil. Jestli máte někdo nějaký nápad nebo radu, rád vám aktivitu pošlu tak, jak je, abyste se na to mohli mrknout. Já jsem se s tím setkal poprvé

Zatím bych to zde dál neřešil.Tomes mi poslal aktivitu na test a mě se po projetí nic podobného nestalo a mám normálně povolenou rychlost po projetí TAB tedy 30km/h.

Tak mi to nedalo a zkusil jsem to na jiném počítači. Miran má pravdu, je tam vložené návěstidlo a na každém počítači mi to ukazuje jinou návěst ! Proto to poisonovi funguje a mně ne !

Zkus tedy aktivitu co máš v PC,ve kterým si ji tvořil smazat a nainstalovat znova z apk.Pak to projeď a uvidíš.Měl by tam fungovat i ten save co jsem ti poslal.Jo při tvorbě někdy dochází k nepředvídatelné skutečnosti :roll:

Ten save nechodí (asi jiný consisty). Aktivitu jsem dodělal na jiným PC, ještě to znovu zkusím, ale je to děs. Vlak hráče jede časově skoro stejně jako na druhým PC, ale traffiky jezdí úplně jinak - až o 3 minuty ! To ale nevysvětluje tu nešťastnou Velim, Miran možná ví ...

Tak už jsem na to přišel. Je to o tom, jak zastavíš ve Velimi (směrem od Kolína). Je tam asi v 1/4 nástupiště směrem na Kolín odjezdové návěstidlo. Když stojíš soupravou u něj (ne za ním) a najedeš zpět po posunu na ni, tak se trochu zhoupne a MSTS to asi bere, žes projel červenou, tak naskočí rychlostní limit 0. Když zastavím až za návěstidlem, tak je vše O.K.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře