Repainty Mulder a Ľuboš

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Mulder
  • Datum začátku Datum začátku

Mulder

Cestující
Možno ten názov je "odniekiaľ "požičaný, dúfam, že sa Duuso a Dem nebudú na mňa hnevať.
Na našej stránke
http://msts.own.cz/
sme začali ( teda moja maličkosť a Ľuboš ) zverejňovať naše skiny,takže predpokladám, že v tomto vlákne sa bude diskutovať hlavne o nich....teraz všetkým veselé sťahovanie.. :P

Naposled editoval moderátor:
Na našej stránke je k dispozicii na stiahnutie loko 350 011 s úpravami textúr, eng a vlastností oproti pôvodnej ( ide o verziu, ktorá je obsiahnutá a v poslednom balíku trainsetu BP ) loko používa už nový cab. Na úpravách sa podielal David Hájek, za čo mu patrí vďaka.
Takže môžete sťahovať, ptrípadné pripomienky buď sem alebo do návštevnej knihy

Chalani,no ako to vyzera so spominanou 362.005 ???

Uz sa neviem dočkař

Tak vás všetkých zdravím a dúfam, že vinočný zhon je u vás už v plnom prúde ( ako u mňa ) :D . Po dlhšej pauze sa opäť hlásim s niečim "novým".
Bude to taký malý darček odomňa na Vianoce.

056c42367f7f05eb8033487087ac2fc3.jpg

Ešte to treba trochu doladiť, ale na Vianoce by to malo byť hotové :wink:

Vrbam napsal:
Lubos napsal:

U toho Esa bych opravil ten roh aby tam neprosvitala ta bila, pokud to mate tak tuto poznamku berte ze je mimo misu
To Vrbam: To by už malo byť v pohode.Vydanie a dorobenie skinu bolo úplne zverené Lubošom do mojich rúk, pokúsim sa ju dorobiť tiež do Vianoc,ale mám problémy trochu s odtieňom strechy...

Robo napsal:
Veľká škoda, že nie je naskinovaná ma nový model, ale aj tak veľká vďaka.
Po tvojom návrhu a následnom linku som sa hneď pustil do novej verzie na pre mňa "nový" model O. Janiša a tu je zatiaľ čiastočný výsledok
6f257093b9e72a0bda8d9e6b27d77f59.jpg

pegas napsal:
obydve su krásne...pôjdu obydve von?
Neviem či by to malo zmysel, aby išli dva v podstate rovnaké skiny a ešte k tomu aj od toho istého autora von.Ja som sa nakoniec sústredil na ten
"novší" model a ten som dotiahoľ dúfam, že do úspešného konca. No posúďte sami:
316220f3dbb307236562f3ad2eec3431.jpg

Zatiaľ sa vám všetkým omlúvam, že som nedodal môj Vianočný darček včas, ale zatiaľ som nedostal povolenie od p.Janiša. Dúfam len, že sa tak čoskoro udeje 8)

Takže po krátkej odmlke sa opäť hlásim a konštatujem, že do konca týždňa by mala byť " k mání " ZSSK 754 036-2 8) . Čo sa týka tej 362, zatiaľ platí stále to, čo tu napísal Luboš, že POZASTAVENÉ, ale nebojte sa, pracuje sa stále na tom.

Back
Nahoře