Můj nejlepší model

Jo, ale jen trošku pač si amíci salutovali praporčíkúm jelikož mají stejné hodnostní značení jako jejich generálové :D

Nazdarte strejdové,
taťka říkal, že by se jeho dvoutisísí příspěvek měl nějak vyjímat od těch předchozích ...

... Takže poslušně hlásím, že jsem dnes v 10:50 hod. vyrazil coby EC "Davča" ze stanice Ostrava-Fifejdy na vééééééélmi dlouhou cestu životem. Ve vlakopisu mám uvedenu délku a váhu soupravy 490 mm/3 520 g. :oops:

5902e142d683a77e3f6f3dd7554fcc55._.jpg

S pozdravem

Davča ml.

Naposled editoval moderátor:
Davide velká gratulace, přeji Vám všem hodně zdravíčka a štěstíčka a ať Davča roste jako z vody.

Davide, to je úžasné. Přijmi mou velkou gratulaci. Doufám, že máš doma dva pulty, aby se děcka nehádala. Ať se Davídkovi daří!

Tak Davide, už môžeš povedať že máš deti. Gratulujem, užite si nového fíru v MSTS :D

Díky hoši. ;)

Neboj Pavle, Anežka má Kocoura, taťka Bertu a jestli vše výjde dle představ, Davča se naučí "Žehlit" dříve, než leckterá děvucha. :oops:

David

David Hájek napsal:
...Davča se naučí "Žehlit" dříve, než leckterá děvucha...

Ty Davide máš strop 5:65 nebo nižší? Přecejen ty diesely máš zmáknutý, ale smeták od žehle by mohl zvedat podlahu v podkroví... Teď ještě zda to je stejnosměrka či střídavka, Češka nebo Polka, raději bych to žehlení promyslel :D

poison napsal:
David Hájek napsal:
...Davča se naučí "Žehlit" dříve, než leckterá děvucha...

Ty Davide máš strop 5:65 nebo nižší? Přecejen ty diesely máš zmáknutý, ale smeták od žehle by mohl zvedat podlahu v podkroví... Teď ještě zda to je stejnosměrka či střídavka, Češka nebo Polka, raději bych to žehlení promyslel :D

Sen o stavbě domu sice po třech letech investování do projektů vzal za své (super sousedé a ještě lepší patřičný stavební úřad :mad: ), takže o podkroví nejde. Uvidíme, jak to tedy s tím smetákem půjde v paneláku.:oops:

V každém případě, když nebude možné Žehlení, žehlení půjde zcela určitě. ;)

David

Davide, taktéž gratuluji.

Venco, pracovní výška sběrače začíná už na 4,8m. ;) Ne že by to v panelákovém bytě něco měnilo. Já bych spíš měl obavy o sousedy pod než nad, při tom množství lokomotiv... :D A o jakou mašinu jde? No bohužel se stahují mračna nad mou oblíbenou řadou. :cry:

Davide, veliká gratulace i ode mne. Mamince přeji pevné nervy, Davídkovi zdravíčko a ať je (aspoň první rok) tak trošku "ochrapa".
ps: při tom žehlení máš výraz hodný bestiálního šílence :-)

"Nazdar mamko, beru Anežku a prcka na výlet, tak si klidně odpočívej."
"Dobrá taťko. A ne aby jsi s nimi zase šel někde ke štrece."
"Myslíš třeba na nádraží ?"
"Ano."
"Neboj mamko, na nádraží dnes určitě nepůjdeme." ;)

Jelo se tedy nakonec do "Výtopny" v Orlové a protože už jednoho fíru doma máme, bylo třeba zahájit zácvik malého (možná) zabezpečováka ... :rolleyes:

16ef3c5f7b5fe6e27811ec324fa5d482.jpg d6a1dce5fa673176c5879cf3eb40656d.jpg 57e9dfe86358d0f390f4312e3b2bc16c.jpg

David

cca8faf3ad6e2365cd6382181a8a8ebc.jpg

Dnes má mesiac môj štvrtý potomok.... Takže dve dcérky A dvaja synovia.

Back
Nahoře