Martens Strojvedoucí Správce 5 srp 2006 #2 Jan Květ napsal: Jak si přehodir rychloměr na 810 za ten,co je na 110 s jinými čísly? Rozbalte kliknutím... 1) Upravit ace pro front pohled 2) přecejchovat v cvf souboru položku pro analofový rychloměr ad 1) potřebuješ program TGATool2 a nějaký grafický editor pro úpravu front pohledu ad 2) potřebuješ notepad a znalosti struktury cvf souboru pro přímou editaci cvf souboru nebo musíš umět pracovat s Cab editorem MSTS
Jan Květ napsal: Jak si přehodir rychloměr na 810 za ten,co je na 110 s jinými čísly? Rozbalte kliknutím... 1) Upravit ace pro front pohled 2) přecejchovat v cvf souboru položku pro analofový rychloměr ad 1) potřebuješ program TGATool2 a nějaký grafický editor pro úpravu front pohledu ad 2) potřebuješ notepad a znalosti struktury cvf souboru pro přímou editaci cvf souboru nebo musíš umět pracovat s Cab editorem MSTS
Martens Strojvedoucí Správce 5 srp 2006 #4 Jan Květ napsal: Docela složitý,no uvidím.Prosím Martensi,pracuješ keště na cabu 714? Rozbalte kliknutím... No mám toho rozděláno více a pracuju na tom, co mne v tu chvíli baví, uspokojuje a přináší radost a potěšení z tohoto koníčka....
Jan Květ napsal: Docela složitý,no uvidím.Prosím Martensi,pracuješ keště na cabu 714? Rozbalte kliknutím... No mám toho rozděláno více a pracuju na tom, co mne v tu chvíli baví, uspokojuje a přináší radost a potěšení z tohoto koníčka....