Nejnovější aktivity

• M
    mikulda reagoval(a) na příspěvek člena Tom Kanka ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
    Za ty roky určitě. Jenže jsou i tací, kteří nejen že střídají nicky častěji než ponožky, ale po třech měsících existence domény jim...
  • Venny
    Venny reagoval(a) na příspěvek člena Tom Kanka ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
    Za ty roky určitě. Jenže jsou i tací, kteří nejen že střídají nicky častěji než ponožky, ale po třech měsících existence domény jim...
  • Zbyněk Šemora
    Zbyněk Šemora reagoval(a) na příspěvek člena Tom Kanka ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
  • Tom Kanka
    Tom Kanka odpověděl(a) ve vlákně TSRE CZ.
  • Tom Kanka
    Tom Kanka reagoval(a) na příspěvek člena Zbyněk Šemora ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
    Tohle máme i všichni ostatní co tvoříme. Nejsi v tom sám. Hlavně ten čas strávený vývojem. Já už v tom jedu 23 let intenzivní práce...
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena Zbyněk Šemora ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
    Tohle máme i všichni ostatní co tvoříme. Nejsi v tom sám. Hlavně ten čas strávený vývojem. Já už v tom jedu 23 let intenzivní práce...
  • bobeksoft
    bobeksoft reagoval(a) na příspěvek člena Alois Nebel ve vlákně RetroFIX reakcí Lajk Lajk.
    Ahoj všem, jak asi většina z vás ví, Microsoft Train Simulator už je dnes hodně stará hra a na novějších počítačích nebo Windows často...
  • M
    mikulda reagoval(a) na příspěvek člena Zbyněk Šemora ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
  • mmouka
    mmouka reagoval(a) na příspěvek člena Zbyněk Šemora ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
  • Venny
    Niektoré farebné scény oblakov sú úplne úžasné. Škoda že sa objavujú hlavne len v dynamickom počasí.
  • Venny
    Venny reagoval(a) na příspěvek člena Zbyněk Šemora ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
  • Zbyněk Šemora
    Zbyněk Šemora odpověděl(a) ve vlákně TSRE CZ.
  • S
    slanour reagoval(a) na příspěvek člena Alois Nebel ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
    Ahoj, jen bych vás chtěl informovat, že se blíží konec platnosti hostingu pro OR Nástroje, kde jsou dostupné moje utility, aktualizace...
  • S
    Niektoré farebné scény oblakov sú úplne úžasné. Škoda že sa objavujú hlavne len v dynamickom počasí.
  • S
    slanour reagoval(a) na příspěvek člena paashi ve vlákně CZSK verze 2.0 reakcí Lajk Lajk.
    Takže "hodil jsem ti tam čubu" je veřejnosti jasnější než "souprava je zajištěna proti pohybu"? Nebo staré známé "dobrá" v porovnaní se...
Back
Nahoře