Nejnovější aktivity

• orlov
    orlov reagoval(a) na příspěvek člena Dan J. ve vlákně Skiny nejen pro OR, Dan J. reakcí Lajk Lajk.
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně RetroFIX.
    Já jsem někde psal, že je dispečer nebo pisunovač zbytečný? Naopak, já ty mluvené zprávy chválím, problém je jinde v závislisti v...
  • Venny
    Venny reagoval(a) na příspěvek člena Dan J. ve vlákně RetroFIX reakcí Lajk Lajk.
    Co jsi? Pupek světa, aby jsi mi rozkazoval na co mám na veřejném fóru reagovat?! Ne já se narozdíl od tebe neurazím a ty svoje...
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena Alois Nebel ve vlákně RetroFIX reakcí Haha Haha.
    Dane! Budu rád, když přestaneš komentovat věci, o kterých víš kulové, děkuji. Tady vůbec nejde o samotnou hru MSTS, ale především o...
  • Dan J.
    Co jsi? Pupek světa, aby jsi mi rozkazoval na co mám na veřejném fóru reagovat?! Ne já se narozdíl od tebe neurazím a ty svoje...
  • S
    slanour reagoval(a) na příspěvek člena Alois Nebel ve vlákně RetroFIX reakcí Lajk Lajk.
    Dane! Budu rád, když přestaneš komentovat věci, o kterých víš kulové, děkuji. Tady vůbec nejde o samotnou hru MSTS, ale především o...
  • Dan J.
    A k čemu to je? Vždyť nové modely, ani třeba trať 042 MSTS nepřečte. Trať třeba používá DDS textury, trainset vesměs nové zvuky, které...
  • S
    slanour reagoval(a) na příspěvek člena Alois Nebel ve vlákně RetroFIX reakcí Lajk Lajk.
    Ahoj všem, jak asi většina z vás ví, Microsoft Train Simulator už je dnes hodně stará hra a na novějších počítačích nebo Windows často...
  • dvacka
    Obsluha EVO v podobě Pn 52062 s lokomotivami 125.815/816 + 771.801
  • M
    mikulda reagoval(a) na příspěvek člena Tom Kanka ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
    Za ty roky určitě. Jenže jsou i tací, kteří nejen že střídají nicky častěji než ponožky, ale po třech měsících existence domény jim...
  • Venny
    Venny reagoval(a) na příspěvek člena Tom Kanka ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
    Za ty roky určitě. Jenže jsou i tací, kteří nejen že střídají nicky častěji než ponožky, ale po třech měsících existence domény jim...
  • Zbyněk Šemora
    Zbyněk Šemora reagoval(a) na příspěvek člena Tom Kanka ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
  • Tom Kanka
    Tom Kanka odpověděl(a) ve vlákně TSRE CZ.
  • Tom Kanka
    Tom Kanka reagoval(a) na příspěvek člena Zbyněk Šemora ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
    Tohle máme i všichni ostatní co tvoříme. Nejsi v tom sám. Hlavně ten čas strávený vývojem. Já už v tom jedu 23 let intenzivní práce...
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena Zbyněk Šemora ve vlákně TSRE CZ reakcí Lajk Lajk.
    Tohle máme i všichni ostatní co tvoříme. Nejsi v tom sám. Hlavně ten čas strávený vývojem. Já už v tom jedu 23 let intenzivní práce...
Back
Nahoře