Nejnovější aktivity

• E
    efko3 odpověděl(a) ve vlákně Topírna.
    Jenom je nutno hrát Open Rails v 1.5.1, já to zkusil spustit v Open Rails CZSK 2.0 a při spuštění tam byla jenom to 380-tka.
  • krejca
    Ahoj. V Kuřimi na nástupišti směr Brno je skupina lidí po pás v dlažbě. Jedu z Kutné Hory a trať je přímo úžasná. o_O
  • nebulus
    Nastala historická chvíle, podařilo se mi převést do DXT1 všechny fototextury terénu. Na obrázku je převod poslední z nich. Z těch 1100...
  • Dan J.
    Dan J. reagoval(a) na příspěvek člena Martin S. ve vlákně Topírna reakcí Lajk Lajk.
    Přesně tohle. ;) Uvozovky jsou tam preventivně, nemusí tam v tomhle případě nutně být. Takhle se běžně dají měnit lokomotivy a vozy v...
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně Topírna.
    Zbyňku,, na výměnu LC ti stačí jen jeden řádek, (ale je pravda, že závorka tam nemá co dělat), jak píše Martin S. A ne každý používá...
  • Deterio
    Deterio reagoval(a) na příspěvek člena Zbyněk Šemora ve vlákně Topírna reakcí Haha Haha.
    Co to je? Za technický nesmysl? Zápis vypadá takto: ActivityObject ( ObjectType ( WagonsList )...
  • Zbyněk Šemora
    Zbyněk Šemora odpověděl(a) ve vlákně Topírna.
    Co to je? Za technický nesmysl? Zápis vypadá takto: ActivityObject ( ObjectType ( WagonsList )...
  • Deterio
    Já jsem si stopl. V AceIt je převod jedné textury za minutu. To celé krát 700 a jsme na deseti hodinách čistého času práce u pásu do...
  • Zbyněk Šemora
    Zbyněk Šemora odpověděl(a) ve vlákně Topírna.
    Hele, co tady stále složitě řešíte. Já mám nyní jen čistou Instalačku BP105, nic navíc. Ale od minulých verzí se nic ve vlacích...
    • Topírna Noc1.JPG
    • TopírnaNoc0.JPG
  • Zbyněk Šemora
    Já jsem si stopl. V AceIt je převod jedné textury za minutu. To celé krát 700 a jsme na deseti hodinách čistého času práce u pásu do...
  • Dan J.
    Ivoši, topírna je skvělá aktivita, máš to jen ve svých rukou.
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně Open Rails - galerie obrázků a videí.
    Brno Královo Pole:
    • Krpole.jpg
    • Krpole2.jpg
    • Krpole3.jpg
    • Krpole4.jpg
  • Dan J.
    A to je další věc, @Zbyněk Šemora má nalazeno pro OR a na webu u Pikka je pro MSTS a u Josefa je taky tuším update, ale tam se to dává...
  • Dan J.
    Tak máš něco blbě v trainestu, nebo jsi udělal mezeru navíc, Ivoši, já fakt nevím, musíš zkoušet. Tak se i naučíš, tím si musel projít...
  • Dan J.
    Jo a stejně tak si zkontroluj vše ostatní a podle těch vozů, co máš v trainsetu oprav, aby jsi se vyhnul tomu, že po hodině hraní ti...
Back
Nahoře