Nejnovější aktivity

• Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně Skiny Groza.
    Kde? Nevím o ničem.
  • Icik
    Icik odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Hodnota v con také není všemocná. Tu porovnávám ještě s maximálkami lokomotiv ve vlaku. Pokud má nějaká lokomotiva maximální rychlost...
  • Dan J.
    Dan J. odpověděl(a) ve vlákně CZSK verze 2.0.
    Když otevřu consist a upravoval jsem metry za sekundu dle převodníku, pro 5 km/h v depu absolutně to nesedlo v simulátoru, když jsem dal...
  • Pikku
    Pikku odpověděl(a) ve vlákně Skiny Groza.
    Vždyť to máme? Z TRSka? I s přívěšákem ? Od Petrose ? I když asi v jiném zbarvení ...
  • Icik
    Co to sakra plácáte Alcapone a ty??? To byly vždy metry za sekundu. Vždy kód počítá metry za sekundu. 27,7 m/s je právě ta tvoje 100 km/h.
  • Vrbam
    Vrbam reagoval(a) na příspěvek člena 751001M.S. ve vlákně Skiny Michal S. OR,Trs,RW reakcí Lajk Lajk.
  • Pikku
    Pikku odpověděl(a) ve vlákně Skiny Jakub H..
    Jednou jsme přemýšleli (ještě s Taxem) nad takovou bejkárnou, že by se sundaly ty stoličky, přidaly nárazníky a byla by dvojička na...
  • Dan J.
    Metry za sekndu nesedí, když to porovnámš v origo zápisu v con, sedí ten zápis k mélím, tak nevím, tohle jsme řešili i s Alcaponem. Já...
  • Icik
    Tvl, co tam pořád meleš ty míle ze hodinu? To jsou metry za sekundu. Už si to, Dane, sakra zapamatuj. To je furt dokola.
  • Pikku
    Pikku reagoval(a) na příspěvek člena Jakub H. ve vlákně Skiny Jakub H. reakcí Lajk Lajk.
    Ale kdyby přecijen někdo chtěl 125 s nárazníky a šroubovkou vidět... :) Občas se při přetahu z dílen zadaří.
  • Dan J.
    Přes vjezdové skočí správn rychlost maximálky tratě 40, co je v tom úseku. Ale když je začátek na volné trati, měl by se fakt řídit...
    • rychlost5.jpg
  • Dan J.
    No jo, on tam má 100 i hráč při výchozím bodu. Tohle je fakt na pikaču, to tam pak chytne i AI a jede 100 na 50tce....
    • rychlost4.jpg
  • Dan J.
    A co to bylo vůbec za meteorit? Zvědavost mi nedá se zeptat.
  • Dan J.
    Opraveno, ale fakt jsem to nemohl najít. Pomohly ty souřadnice na obrázku. Holt nízká oběžná dráha. :)
  • T
    Tak a konečně pro mnoha úkonech pokus a omyl jak ve směru, tak sklonu a aby to navíc odpovídalo podkladům, jsem se konečně strefil a po...
Back
Nahoře