M
Mondeo
Host
Nádhera, jako vždy
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díky, už jsem překlep opravil. Byl u mě na návštěvě Johnz, tak reaguji až nyní.KJ_Ross napsal:Zbyňku chtěl bych se zeptat, co myslíš tím, že aktualizace budou nefunkční? nemaj to být náhodou aktivity?? mě jen tak napadlo![]()
Jan Švec napsal:Ano, nádražní budovu Poděbrady jsem nafotil, stejně jako Velký Osek, Libice, Velké Zboží, Nymburk. Ale zatím mám jen fotky, modely jsem nevytvářel. Pokud by někdo jiný (třeba místní) chtěl budovu vytvořit, tak klidně může. Můžu mu i své fotky poslat. Já se k tomu jinak taky dostanu.
Možná do aktualizace 74.

jeffer napsal:zbynek tak som sa pred chvilou neudrzal a zalapal po dychu: idem si tak saxonkou z holesiek, vsetko zodpoveda prevadzke peknych par rokov dozadu /celozelene vozne, sem bobina - tam bardotka.../ a odrazu na mna v prahe-kyjich vykukne esus... teeeda take soky mi robit! ale inak to vyzera pjekne![]()
Chyby sledovat a hlásit, abych následně opět vydal opravný balíček. Škoda, že jsem aktivitu nedojel celou. Zaražedlo je od Nebuluse. Jestli je jako zimní bez zimní textury, tak to je problém. Stačí ale přepsat sd na parametr 0 .jeffer napsal:co sa tyka ceskeho brodu tak vsetko bolo dobre /nesledoval som to priznam sa, ale ziadny vacsi problem s nepostavenou cestou som nikde nemal/, len opackovac sa tak 15-20s spozdoval za track monitorom v nahadzovani navesti /tj. zlta na opakovaci naskocila tak v polke useku medzi navestidlami - dovtedy svietila zelena z predchadzajuceho/ a este mam tu blbu verziu kabiny 362 kde je to zelena+zlta - musim vyhrabat tu opravu. a v tej nocno-zimnej aktivite mi pravidelne hadze chybajuce objekty tusim nejaky stone-pier.ace alebo tak a este tesne pred KH nejake zatravnene zarazadlo (.s) -> ja uz tie chyby nesledujem a odklikavam yes /ono niekedy to okno s chybou zmizne na pozadi a train sim sa len sekne tak y-y-y-y... kym to nejde/