Pawlik napsal:
PS.: Vzpomínám si, jak jsi před lety psal, že na Nymburk rozhodně nepotáhneš. Ještě, že okolnosti tomu chtěly jinak

.
Tak to jsi měl citovat, abych se zasmál, jak jsem tenkrát lhal
Ale kdo za to může???? Proč jsem začal tahat koleje z Kolína na Osek???
Tak jednak vzpomínky na mou službu u dráhy, přece jen i na této trati jsem se něco najezdil v rámci turnusu.
Pak jsem dle videa od Zdeňka I. stavěl Kutnou Horu a musel tenkrát předělat i Kolín. A když už bylo to video, mě to bylo tak líto nepokračovat s pokládkou na Poděbrady. (původně jsem chtěl jen do Oseka, ale nešlo se nějak zastavit) Takže hlavní viník asi bude Zdeněk I. Pak přišli kluci modeláři Hark IV a Pawlik....a co nám ještě chybí? Nymburk Město, Kostomlaty, Libice, Velký Osek a do Prahy jen Horní Počernice a Praha Vysočany. (Současně Velký Osek = Čelákovice a Libice = Mstětice, Nymburk se ještě u uživatelů rovná Lysá nad Labem) nechtěl jsem tato originál nádraží zatím nechat ladem, ale už brzy
budou na svých důstojných místech. Video mám od Alcaponeho, snad bude použitelné, podrobné sklony a poloměry oblouků mám také. Ale jak se strefím do Prahy....Ha Ha Ha.
Teď jdu s pejskem ven a po návratu jdu stavět Lysou.
....Až budou hrubé koleje a budu dělat krajinu, tak se přesunu do Jaroměře, protože Honza Švec postavil tak nádherný model nádraží,....opravdu nevím, kam skočit napřed. Ale pokládku kolejí chci už mít za sebou.