Flying Scotsman
Cestující
Kdo povolil umisteni styku max.3 metry pred navestidlo? Soucasna norma pripousti 2 metry.PAja26 napsal:Poslední LIS jsem dával tuším 26. září 2006 v žst Blatec. Je to tudíž realita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdo povolil umisteni styku max.3 metry pred navestidlo? Soucasna norma pripousti 2 metry.PAja26 napsal:Poslední LIS jsem dával tuším 26. září 2006 v žst Blatec. Je to tudíž realita.
Když použiješ jiné vozy, tak se to chová stejně ?PAja26 napsal:3. Udělal jsem si dvě celkem naročné aktivity a nemůžu je tak z 80% dokoncit. Vždy zkončím v Řečanech na výhybce č.3 ( druhá spojka do koleje č 1) v koleji č. 2. Roztrhne se mi souprava a vykolejí. .... ale šlo by s tím ještě noco dělat?
Ty vozy Eas tam nech už jen proto, že jsem tam s uhlím nic jiného neviděl. Jinak Zbyněk myslím plánuje rekonstrukci celé stanice v souvislosti s vlečkou ECHVA.PAja26 napsal:Zkoušel jsem to ještě s vozy Eas, podobná váha vlaku. Stejný výsledek ale ne tak často.Když tam jedu třeba i ve volné jízdě a soustředím se na to, tak s jakoukoli soupravou to lehce zacuká. Ale jede se bez problémů dál. Spřáhla to vydrží.
Zbyněk Šemora napsal:Máš dlouhý vlak, musíš až na konec nástupiště. Jinak místo zastavení v Kolíně je možné v prostoru od cestového návěstidla 100m zpět. Tam se každý musí strefit.Martin1 napsal:Zdravím Vás všechny,mám dotaz ohledně - Den Blbec -
když přijíždím do Kolína 12:10:30vteřin,tak tam stojím a zničeho nic mi to vyhodí hlašku 12:11:30vteřin - Úkol nesplněn,už jsem to jem snad 10x a furt ta samá chyba,nevíte kde dělám chybu,děkuji předem za vysvětlení![]()
Jo, já vím. Párkrát jsem v tom výklopníku při "akci" byl.VáclavS napsal:Michale, ono je to s Easy v Řečanech jednoduché: snadno se vyklápějí.
Skor prevracaju... JOHNZ
dobrý den to vaše zkurvené dvd které jste mi poslal fongovalo do té doby než jste udělal ty posrané aktualizace ad té doby se mi sere celý počítač nevím co s tím furt mi to píše nějaké chcance a ten vaš zasranej návod co u toho je,je uplně na hovno zkoušel jsem to u známých a tim to taky nejde, nevím co na té moravě dělate když tvoříte takové sračky, nejsem odborník na počitače ale elektrikař chci si jenom zajezditl.Na drahu ně nevzaly protože jem lempl a nic neuním ani pořadně nainstalovat ten vyjebanej vymysl čisty Mts funguje a když zam hodím to dddvvvddd nainstaluje se to dam spustit třeba R 780 to jde a potom chci něco jíného tak už to píše chybu MTS exe odeslat tak dám ne a vypne se to celé. po druhý když to chci spustit tak to do mě tlačí že to nemuže nalést nějaké vagony a lokomotyvy.Tak co stím mam dělat.
Zbyněk Šemora napsal:Právě mi přišel takový milý email s roztomilým dotazem od jednoho spokojeného uživatele.
Nevíte, jak dotyčnému pomoci?dobrý den to vaše zkurvené dvd které jste mi poslal fongovalo do té doby než jste udělal ty posrané aktualizace ad té doby se mi sere celý počítač nevím co s tím furt mi to píše nějaké chcance a ten vaš zasranej návod co u toho je,je uplně na hovno zkoušel jsem to u známých a tim to taky nejde, nevím co na té moravě dělate když tvoříte takové sračky, nejsem odborník na počitače ale elektrikař chci si jenom zajezditl.Na drahu ně nevzaly protože jem lempl a nic neuním ani pořadně nainstalovat ten vyjebanej vymysl čisty Mts funguje a když zam hodím to dddvvvddd nainstaluje se to dam spustit třeba R 780 to jde a potom chci něco jíného tak už to píše chybu MTS exe odeslat tak dám ne a vypne se to celé. po druhý když to chci spustit tak to do mě tlačí že to nemuže nalést nějaké vagony a lokomotyvy.Tak co stím mam dělat.