Trať 300 BRNO-PŘEROV

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Martin0
  • Datum začátku Datum začátku
martin0: No, ze niekto tu tvrdi, ze to niekto stavia a pritom to ten niekto nestavia, pricom to niekto domrvil tym, ze tu napisal, ze niekto pouziva nick toho niekoho, kto to ma stavat, ibaze ten niekto ma uplne iny nick ...

Stačí? :wink: :wink:

Martin0 napsal:
Mirec napsal:
Ako tak čítam, behá tu maniak s rovnakým nickom a fušuje Martinovi do remesla ... :lol: :lol: :lol:

Nechápu prosím vysvětlit
Ak si nepochopil hore vyššie Johnyho, tak to vysvetlím ešte ja - odkiaľ máš info že sa Martin chystá na trať 300? Zmienil sa niekedy aspoň mäkkým "f" otom že plánuje stavbu trati 300? Ja som to nepostrehol a preto sa domnievam (a ako napísal Johny) že tu niekto niečo domrvil ...

Stačí? :wink:

Stavitelxx: přečetl jsem si fórum Trať 300 Ostrava - Kojetín, a hned ve druhým příspěvku někdo píše opravu že trať Ostrava - Kojetín jsou tratě 323/303 , takže pokud tady myslíte mě, tak nikomu do řemesla nefušuju.

Martin0 napsal:
... takže pokud tady myslíte mě, tak nikomu do řemesla nefušuju.
Ježiš Mariá .... Ja som to fušovanie myslel ako srandu.A už vôbec by som si nedovolil tvrdiť že si to práve ty ... :lol:

Mirec napsal:
Martin0 napsal:
... takže pokud tady myslíte mě, tak nikomu do řemesla nefušuju.
Ježiš Mariá .... Ja som to fušovanie myslel ako srandu.A už vôbec by som si nedovolil tvrdiť že si to práve ty ... :lol:

Tak už toho nechte....vysvětlilo se to, Martin (Stavitelxx) nic takového zatím nezamýšlí, takže jdeme dál....

Takže situace se má takto: má vygenerovaný terén a pokládám koleje. Jsou tady lidi, kteří by byli ochotni se podílet na stavbě trati(tvorba budov atd.)?Ať vím jestli to má cenu v tomto díle pokračovat. Je to moje domovská trať a proto jsem se rozhodl si ju postavit i do MSTS

Cenu pokračovať to má určite. Ak aj nie sú budovy, dajú sa nájsť "podobné" a potom vymeniť ... pozri si trať 180, 321, či Luhčovice ... koľko je v nich originálnych budov ...

Back
Nahoře