Staniční hlášky do MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Tak objevil jsem možná Ameriku, ale na stránkách http://lokogalerie.wz.cz/index1.htm jsou k dispozici staniční hlášky,a také ze stanic metra v sekci Download
Sice je to v horší kvalitě, ale co takhle tyto hlášky dát do tratí, sice by se přehrávali za sebou, ale například ve trati Zvolen - Šurany autor tratě to tam instaloval. Dokonce jsem to slyšel i v jedné zahraniční trati, ale už jsem zapoměl, jak se ta trať jmenuje a bylo tam víc zvuků. Například, když vlak projížděl kolem kostela bylo slyšet bimbání, když vlak projížděl kolem tenisových kurtů byli slyšet fanoušci, nebo když vlak projížděl kolem pole s kravama, tak bylo slyšet kravské bučení.
Moc prosím stavitele tratí, kdyby to tam nějak napíchli, bylo by to lepší.

Doplněno :

Už jsem si vzpoměl, jednalo se o zahraniční trať Hoogdam Line

Naposled editoval moderátor:
tak jestli na té fotce je on tak to bych se chtěl sním setkat a aspoň požadoval od něho autogram,jelikož ta fotka to je herec z filmu Pán Prstenů :D

neotryx napsal:
tak jestli na té fotce je on tak to bych se chtěl sním setkat a aspoň požadoval od něho autogram,jelikož ta fotka to je herec z filmu Pán Prstenů :D
To těžko tahle postava je totiž z hvězných válek epizoda 1

Kodl napsal:
neotryx napsal:

jej, ale ty pánové jsou si docela podobný

neotryx napsal:
Kodl napsal:
neotryx napsal:

jej, ale ty pánové jsou si docela podobný
Ona tam hrála i lokomotiva?:-D :idea:

neotryx napsal:
no to nevíš ja ní DarkVejdr objížděl všechny ty jeho vesmírné stanice :lol:
Jo táááák, a já myslel, že to byl jenom nejvyšší pan železničář a jeho náměstek Zababa...ale to je jiná realita....

Back
Nahoře