E499_2002
Pomocník strojvedoucího
Petr Novák napsal:Jo tak tak to jsem úplně zapomněl,díky za vysvětlení.![]()
To je riziko povolání, ale docela špatná smrt ne?
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Petr Novák napsal:Jo tak tak to jsem úplně zapomněl,díky za vysvětlení.![]()
Edie napsal:pánové, nechci nic říkat, a možná je to i blbý příspěvek ale takový je můj názor. Přišlo mi, jako by si ten motorkář chtěl zkusit jestli je rychlejší on a nebo vlak. Asi se mi to zdálo, ale vypadalo to, jako by se před tím přejezdem ještě rozjížděl.
Přesně, já nechápu lidi, co říkaj, "já to stihnu....ten vlak je daleko..."E499_2002 napsal:Edie napsal:pánové, nechci nic říkat, a možná je to i blbý příspěvek ale takový je můj názor. Přišlo mi, jako by si ten motorkář chtěl zkusit jestli je rychlejší on a nebo vlak. Asi se mi to zdálo, ale vypadalo to, jako by se před tím přejezdem ještě rozjížděl.
To nevím, ale stejně je to blázen, když vezmeme valivý odpor vlaku a hmotnost vlaku a motorky
Matýsek napsal:Už jsem toto video viděl a v komentáři psali ,že ten motorkář odjel.
Je to u tebe. Mě to funguje (WMP11 a aktuální codek)363 084 napsal:To video nejde spustit nebo to jenom mě nefunguje?
Win Media Player 11 s novými kodeky a v pohodě běží363 084 napsal:To video nejde spustit nebo to jenom mě nefunguje?
Že to zase vytahuju ... jak se to řeší u řady 15x a 35x? Při představě, že mám kontrolérem "nakvedláno" třeba 30 a najednou stahovačka ... než tam nakvedlám zpátky nulu, tak jsem dávno v pr... I když u té stahovačky, kde je 400m předem varovná návěst, tak by to většinou stihnout šlo, ale u vypni proud, což je zjevně bez toho varování, to nemám šanci stihnout ... nebo je na to nějaká finta (jiná než seznání)?Bob napsal:Rudoltice v Čechách, déšť, odjezd z koleje 3. na 2. TK směr Č.T, stahovačka svítí, za zadkem 1700 tun a šestikolo.... Dle citu na mez adheze, cca 20m před spojkou mezi 2. a 1. TK zkrokovat, stáhnout, ...
Takže pro Vás všechny co takto nestíháte a říkáte, že to není možné stihnout.Javim napsal:Že to zase vytahuju ... jak se to řeší u řady 15x a 35x? Při představě, že mám kontrolérem "nakvedláno" třeba 30 a najednou stahovačka ... než tam nakvedlám zpátky nulu, tak jsem dávno v pr... I když u té stahovačky, kde je 400m předem varovná návěst, tak by to většinou stihnout šlo, ale u vypni proud, což je zjevně bez toho varování, to nemám šanci stihnout ... nebo je na to nějaká finta (jiná než seznání)?Bob napsal:Rudoltice v Čechách, déšť, odjezd z koleje 3. na 2. TK směr Č.T, stahovačka svítí, za zadkem 1700 tun a šestikolo.... Dle citu na mez adheze, cca 20m před spojkou mezi 2. a 1. TK zkrokovat, stáhnout, ...
Javim napsal:Tak je to dobré ... už jsem se bál, že mi uniká nějaký detail ... tedy seznání je základ a buďme rádi, že v MSTS netřeba stahovat
Jinak k tomu HV ... ten v MSTS také není, leda stáhnout smeták, což pod výkonem zdaleka nebude to pravé ořechové ... nebo mi přeci jen ještě něco uniklo?
Tak jako tak dík za vysvětlení ...
Javim napsal:Tedy pokud dám stáhnout sběrač, tak se hned z kraje rozepne i HV,