Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano beru,určitě to hráči pomůže,ale ne u hodinu a půl dlouhý aktivity.Kebarko napsal:poison napsal:To možná ano,jen záleží kolik uživatelů by toto dodržovalo.
Nejde o to koľkí by to dodržovali, ale ide o to, že hráč má informáciu o tom či ide predčasne, načas alebo neskoro. A vie posúdiť ako ide voči trafficu.
Jak??????363 084 napsal:Jo Plečnik by byl dobrý.Akorát sem zvědavej, jak to chcete udělat, když Plečnik jezdí přes Tábor a Budějovice?
Hlavní si myslím musí každý projet pokud to projedu já s P4 2GHz 512 RAM a Radeon 9200 128MB.Taky jsem měl cukatůru,ale bylo to v normě,bývalo hůř.Čouda napsal:Ahoj!
zkusil jsem si taky aktivitu R610 Ohře. Je pěkná Silezia jela tak jak měla, dokonce jsem si s ní dal souběžnou jízdu. jedinou Výtku bych mě lk Hlavnímu nádraží. Sice se mi líbí hodně trafiku, ale PC už moc nestíhal. Nějak jsem to proskákal, ale nebylo to nic moc. nabízí se řešení použít Low Poly vozy od Kebarka. Pokud to nebude na vlaku u sousední koleje tak to vzal čert. Jinak opravdu pěkné
Rád bych se také zeptal na Ex 532 Budvar. Kudy vedla trasa této aktivity?
poison napsal:P4 2GHz 512 RAM a Radeon 9200 128MB.
Jak jsem psal.Vše je k dočtení na Mireově webu stačí scrolovat až k aktivitě vydané 12.8.2005 kde jsou i screeny.Šnek napsal:Taky by mě zajímalo.Ale určitou matnou představu mám.
I s tímto bys to při vypnutých všech možných procesech měl uskákat.Bin je velkej pomocník.Tohle si dovolit před několika lety byla utopie.Čouda napsal:Já mám 1.6GHZ AMD procesor. 512 RAM a Nvidia Geforce NX 6200 grafiku - 256MB - pamět
poison napsal:Jak jsem psal.Vše je k dočtení na Mireově webu stačí scrolovat až k aktivitě vydané 12.8.2005 kde jsou i screeny.Šnek napsal:Taky by mě zajímalo.Ale určitou matnou představu mám.
poison napsal:I s tímto bys to při vypnutých všech možných procesech měl uskákat.Bin je velkej pomocník.Tohle si dovolit před několika lety byla utopie.Čouda napsal:Já mám 1.6GHZ AMD procesor. 512 RAM a Nvidia Geforce NX 6200 grafiku - 256MB - pamět
V Maleškách jede naproti T 478.1001 od Jardy Skůry. Pokud máš zaplé dynamické stíny, lze očekávat pád. Mně se to kupodivu podařilo projet i s nimi.363 084 napsal:Já mám zase jinej problém.Jedu aktivitu R 610, dojedu až do Prahy Malešic a když se mám potkat s protijedoucim nákladnim vlakem, tak mi hra zamrzne.Stalo se mi to už 2x.Napadlo mě, že bych to zkusil projet po savu a znovu to nahrát.Porad te prosim co stim, rád bych si to dojel až na konec.
Co tam jede? Já tam nic neměl, proto mě udivilo, že jsem z Rokytky do Holešovic jel po levé.obzvlášť některé souběžné jízdy, třeba od Rokytky do Holešovic.
Sp 1906,příjezd Holešovice 7:25.Měl nějakou minutku.Michal napsal:Co tam jede? Já tam nic neměl, proto mě udivilo, že jsem z Rokytky do Holešovic jel po levé.obzvlášť některé souběžné jízdy, třeba od Rokytky do Holešovic.
Jinak moc pěkná aktivita.
Kank napsal:V Maleškách jede naproti T 478.1001 od Jardy Skůry. Pokud máš zaplé dynamické stíny, lze očekávat pád. Mně se to kupodivu podařilo projet i s nimi.363 084 napsal:Já mám zase jinej problém.Jedu aktivitu R 610, dojedu až do Prahy Malešic a když se mám potkat s protijedoucim nákladnim vlakem, tak mi hra zamrzne.Stalo se mi to už 2x.Napadlo mě, že bych to zkusil projet po savu a znovu to nahrát.Porad te prosim co stim, rád bych si to dojel až na konec.