Aktivity POISON

Na žádost jednoho uživatele jsem v nejoblíbenější aktivitě se slovenskou 350-kou,aktivitě EC 177,vyměnil původní 350.001 za novou 350.002.Pokud chcete projeďte se znova s novým strojem.Update aktivity je na webu. :wink:

Tak som prešiel Os 7840 a musím povedať, že celkom príjemná pohodová aktivita. Aj keď mi chvílku trvalo zvyknúť si na brzdenie s "Delfínom" :wink:

Dnes jsem na web umístil několik aktivit opravených na verzi BP 80.Všechny zeleně napsané by měli být funkční,červeně jsou funkční jen do BP 79.1.Zbytek aktivit,kterých se to týká opravím později.

poison napsal:
Dnes jsem na web umístil několik aktivit opravených na verzi BP 80.Všechny zeleně napsané by měli být funkční,červeně jsou funkční jen do BP 79.1.Zbytek aktivit,kterých se to týká opravím později.

A mohl bys takhle, prosím, zkusit opravit i aktivity pro Matinovu 321 na verzi 11? Myslím, že by to udělalo radost nejen mě. Předem díky :)

Ondra napsal:
poison napsal:
A mohl bys takhle, prosím, zkusit opravit i aktivity pro Matinovu 321 na verzi 11? Myslím, že by to udělalo radost nejen mě. Předem díky :)

Pokud vím,tak mé aktivity na 321 neprotínají žádné kolizní místo v trati po aktualizacích 10 a 11 tudíž jsou funkční.Pouze aktivita EC 108 od Ondry H. není funkční s aktualizací 10 a 11,protože je předělaný Bohumín a můj výtvor R 336 Báthory je funkční s akt. 11,ale jen s Bin 1.7.0211.

Dnešním dnem jsou opraveny všechny mé aktivity a aktivity ostatních autorů,které byly tvořeny na trainsetu BP, na verzi tratě BP 80.Ondra H. mi poslal opravené aktivity jak na BP tak 321.Momentálně jsou všechny aktivity funkční s posledními verzemi tratí.
Mezi aktivitami pro trať Bratislava - Praha přibyly starší úlohy Davida Hájka,které jsem opravil na BP 80 a zveřejnil na mém webu na přání autora.Takže kdo chce může si projet např. obě části Davidova R 972 z Brna do Hradce Králové nebo žehličkového Os z Ústí nad Orlicí do Letohradu.
Pokud někdo narazíte na problém tak dejte vědět. :wink:
EDIT

poison napsal:
Dnešním dnem jsou opraveny všechny mé aktivity a aktivity ostatních autorů,které byly tvořeny na trainsetu BP, na verzi tratě BP 80.Ondra H. mi poslal opravené aktivity jak na BP tak 321.Momentálně jsou všechny aktivity funkční s posledními verzemi tratí.
Mezi aktivitami pro trať Bratislava - Praha přibyly starší úlohy Davida Hájka,které jsem opravil na BP 80 a zveřejnil na mém webu na přání autora.Takže kdo chce může si projet např. obě části Davidova R 972 z Brna do Hradce Králové nebo žehličkového Os z Ústí nad Orlicí do Letohradu.
Pokud někdo narazíte na problém tak dejte vědět. :wink:
EDIT
Chtěl jsem si projet EC 177 v CB-0 chyb,ale v Activity Analysis mi to napsalo chybějící soubor "souprava lok.371 je vadná" Když jsem otevřel Train Store tak tam chybí řízené vozidlo vlaku.

Banán napsal:
poison napsal:
Dnešním...
Chtěl jsem si projet EC 177 v CB-0 chyb,ale v Activity Analysis mi to napsalo chybějící soubor "souprava lok.371 je vadná" Když jsem otevřel Train Store tak tam chybí řízené vozidlo vlaku.

Nechápu kam se con.hráče poděl,při opravě aktivity tam ještě byl.No nic opraveno a na webu.Díky

poison napsal:
Banán napsal:
]quote="poison"]Dneš�m�.[/quo[e]
Chtěl �em si projet EC 177 v CB-0 chyb,ale v Activity Analysis mi to napsalo chybějící s�b� "souprava lok.371 je vadná"�dyž jsem o�vřel Train�tore tak tam chybí řízené v�i��vla�.

Nechápu kam se con�rá[e poděl,při o��ě akt�ity�am ještě byl.No nic oprav�o� na webu.Díky
[[/quote][/quote]Nic se neděje,díky za opravu. :D

Bohužel,aktivita IC130 nemá opraveny paths pro BP80.Ostatní všechny jsou funkční(V poi_NEX47247c chybí consist hráče,ale je to jen sama 151,tak lze jednoduše vytvořit).Stan

Banán napsal:

...to samé aktivita Pn 63900 Letohrad Choceň Týniště,není tam con. hráče..... tonik

To věčný šíbování s kolejema. :mad:
Tak jsem vzal BP aktivity popořadě a snad už jsou všechny OK.
EDIT
Všechny aktivity na webu BP jsem otevřel v AE a byly funkční,opravil jsem i IC 130 MORAVIA,která měla chybný patch v Hodoníně.Snad už bude vše OK.

Naposled editoval moderátor:
Tak po měsíci a půl jsem opět vzal aktivity,sice ne všechny,otevřel v AE a opravil na verzi BP 81.
Prosím autora OndraH,aby opravil ty své dvě aktivity,chyby se mohou vyskytovat v paths v ČT,Třebovicích,Rudolticích,Řečanech a Záboří.
Pokud někdo narazíte na problém s downloadem nebo na Šemorův syndrom nefunkční path dejte vědět.
Díky :salut:

poison napsal:
Tak po měsíci a půl jsem opět vzal aktivity,sice ne všechny,otevřel v AE a opravil na verzi BP 81.
Prosím autora OndraH,aby opravil ty své dvě aktivity,chyby se mohou vyskytovat v paths v ČT,Třebovicích,Rudolticích,Řečanech a Záboří.
Pokud někdo narazíte na problém s downloadem nebo na Šemorův syndrom nefunkční path dejte vědět.
Díky :salut:
Měl bys mít ty aktivity v mejlu.

poison napsal:
....nebo na Šemorův syndrom nefunkční path ......
Copak copak, rekonstruované stanice nelíbí? :lol: Ani nevíš, jak dlouho mi to pilo krev. Najednou to povolilo a už se kopalo. :D
Co ještě je ohroženo? Na řadě je Brno Maloměřice jako součást dodělávek směr Tišnov. Jinak mne nic nenapadá, ale někdy mám chutě vše zbourat a začít úplně znovu, protože některé úseky opravit nejdou. Ale podobné nářky má každý stavitel. Všichni jsme nějak začínali a chyběly kvalitní podklady.

Zbyněk Šemora napsal:
poison napsal:
....nebo na Šemorův syndrom nefunkční path ......
Copak copak, rekonstruované stanice nelíbí? :lol: Ani nevíš, jak dlouho mi to pilo krev. Najednou to povolilo a už se kopalo. :D
Co ještě je ohroženo? Na řadě je Brno Maloměřice jako součást dodělávek směr Tišnov. Jinak mne nic nenapadá, ale někdy mám chutě vše zbourat a začít úplně znovu, protože některé úseky opravit nejdou. Ale podobné nářky má každý stavitel. Všichni jsme nějak začínali a chyběly kvalitní podklady.
Paráda, na Brno aktivity zatím nedělám, tak nemusím další měsíc čekat abych mohl tvořit :D :D :lol:

Zbyněk Šemora napsal:

Ne,že by se nelíbily,ale tak nějak je toho předělávání zbytečně moc.Tvorbu aktivit pro trať BP jsem tak nějak zastavil jen kvůli tomu.Dalo by se říci,jde jen o málo používané úseky,viz ČT vjezd,odjezd atd. Ano beru ČT to potřebovala a s novým modelem nádraží se nedá nic dělat,ale Řečany,Záboří a Rudoltice,prostě se může zdát,že aktivity ohroženy nejsou,ale zdání klame.Ve stanicích se vyskytují traffic vlaky a ty jsou do předělávek také zahrnuty a tím se stává aktivita nefunkční.Čím více se aktivita předělává,tím hůře na její funkčnosti.
Závěrem jen tolik.Tato aktualizace aktivit byla z mé strany poslední.Zůstanou funkční jen s touto verzí trati.Další výtvory na trase ČT - Pha jen na 321.

Ondro díky,již jsou na webu.

poison napsal:
,ale Řečany,Záboří a Rudoltice,prostě se může zdát,že aktivity ohroženy nejsou,ale zdání klame.Ve stanicích se vyskytují traffic vlaky a ty jsou do předělávek také zahrnuty a tím se stává aktivita nefunkční..
Řečany, to je srdeční záležitost Michala. Už mu to slibuji několik let. (také asi kvůli tomu přemýšlel, že přestane modelovat) Je to dost těžká stanice. Tenkrát jsem ji dělal asi na 3. pokus, ale začínal jsem s novým kolejivem, chyběly ty zkušenosti. Michalovi se jednalo hlavně o Echvu a kompletní vlečku. Jenomže ta se dá postavit až jsem srovnal Řečany. V Řečanech chtěl Michal i přesně TV a takto to udělat do původního kolejiště bylo nemožné. Vlečku jsem postavil také na třetí pokus a ještě se bude upravovat, protože se Michalovi stále 100% nelíbí. Nesedí tam nějaká výškové rozdíly a silnice daly nepřesnostem vyniknout. Tyto šachy s kolejemi je podstatně víc práce než opravit některé potrhané Paths. Jediný problém je, že je vhodné aktivitu znovu projet, jestli vše šlape jak má.
Přelouč, Řečany, Záboří. Na tom jsem se tenkrát učil a současně se mi to tam už nelíbilo. Když už jsem narušil Třebovou a některé aktivity se musí opravovat, tak jsem to vzal i tam, ať je to najednou.
Ale i v reálu jsou výluky a nastoupí náhradní autobusová doprava :D A také po výluce jsou vyhýbky trochu jinak.
I Martin 321 tenkrát prohlásil, že při eventuelních opravách kolejiště se nebude podřizovat aktivitářům, ale ti se musí podřídit jemu. Takže si asi nevybereš. Martin nedávno dostal nové podklady z Olomouce do Bohumína a jestli je už také puntičkář.........

Back
Nahoře