Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
poison napsal:Psal jsem ti na icq,v AE se aktivita chová korektně jako před jejím vydáním.Zkus spustit aktivitu z uložené pozice před Rapoticema.Pokud má ovšem někdo stejný problém a nevyjádřil se,aktivitu upravím.
poison napsal:Verze BIN by neměla mít vliv,přijede ti do Rapotic ten osobák od Jihlavy nebo ne?
poison napsal:Zajímavý,v AE se ta aktivita chová tak jak byla tvořena,smaž ji a nakopči znova,nepoužívej na spuštění TrainStore a spust ji normálně.
poison napsal:Psal jsem ti na icq,v AE se aktivita chová korektně jako před jejím vydáním.Zkus spustit aktivitu z uložené pozice před Rapoticema.Pokud má ovšem někdo stejný problém a nevyjádřil se,aktivitu upravím.
hlusiz napsal:Zdravím,
tak mám stejný problém, skončím v Rapoticích na koleji u staniční budovy a čekám na volno. Protivlak od Jihlavy projede a tak čekám na volno.
Po naběhnutí času 07:26 se ozve píšťalka, ale na návěstidle je stále stůj.
Pak na kolej úplně vlevo s houkáním přijede nákladní vlak, zastaví a zmizí.
A asi v 7:45 (i když jsem se vůbec nepohnul a čekám stále na volno) končím hláškou "vlak vykolejil".
Je jedno jestli s Trainstorem nebo bez něj a také je jedno jestli před Rapoticemi uložím a začnu tady odtud nebo jedu celé už z Brna.
poison napsal:...9 nákladních vlaků.