Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Os 9234 stavěl pouze od Říčan do Prahy, jelikož v Říčanech přecházíš na R 273 nestavíš nikde protože tento mezinárodní rychlík v Benešově nestavěl a zastavoval až v Táboře, takže jak říka trucker jeď.
Vašku,
pro odreagování sebe sama od svých aktivit jsem sáhl po čerstvé novince a to Tvé Odře.
Vše je zatím v pořádku, dojel jsem do Čadce.
Bez pádu
Ale hlásím renonc na výjezdu ze Žiliny směr Čadca.
V levotočivém oblouku u depa se objeví jakási souprava s Banánem, která když se míjíme "čumákem", zmizí. Díval jsem se do KJŘ a nikde v tu dobu nic. Nemám přehled o Sv, ale i tak....
Jen aby si věděl, není to jen u mě, ale mám to potvrzené i od mého testera, který měl ten samý problém.
Jinak vše ok.
Ahoj, měl by to být Ex 121? samozřejmě zpožděný, potkával jsem jej až skoro na výjezdu tak jsem ho vypustil o nějaký čas dříve, asi jsem to přehnal. Opravím. Je divné, že zmizí potvora, měl by doject až k peronu, kouknu na to.
Tak včera jsem se nahltal čerstvého vzduchu, zasportoval, něco popil a dobře se na dnešek vyspal, Odra je v některých vašich strojích již v plném proudu tak jsem zaměnil Routes a vzhůru... no vždyť váte kam
Poisone, děkuji Ti za aktivitu Ex 142 Odra. Jak nemiluji osobní aktivity, tak tato se mi velice líbila. Neuvažuješ o nákladní aktivitě? Ta poslední byla velice pěkná.
Není zač, mám scénář na nákladní aktivitu od Víti Voráčka, má to však zádrhel, loko hráče je dvojče 742 a ty nějak nemůžu dát dohromady z toho co je dostupné.