Objekty pre staviteľov tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Ta tam nebyla. A jí si říkal, že tam něco ještě chybí proti inzerovanému. Jenomže se přiznám. Osadil jsem nádraží, nesedí mi mé původní perony a ještě nebyl čas rozbalit plány a celé to doladit. Ještě, že mi to Rocker připomněl. :D Pokud na to do víkendu zase nezapomenu :D A prý to už bude jen horší :D

Hlavní nádraží v Ústí vymodeloval Mates již hodne dávno (napr.6.12.2007) pokud me pamet neklame a taky ho x - krát modifikoval, takže ješte jedno chceme, nebo co? takže konkretní ponuka?tak to teda ne, spíš konkretní príklad znalostí základní ponuky objektu do msts..... bída hoši.Nekdo další neco chce?treba raketoplán Colombia?

A panacku, vis, ze ustecke nadrazi oteviralo novou cast, ktera neni vymodelovana? Chce to zakladni znalost realnych pomeu. Je to bida hochu.

panáčku, já mám znát nádraží v Ústí, které jsem v živote nevidel a ješte jeho novou část? píšeš nádraží v ústí, odpoved máš - vymodeloval mates.Jestli chceš novou část - napiš nová část,je to o formulaci požadavku - pošli podklady na textúry a máš ho zítra na stole. Jestli je to zložeitejší tak pozitrí. Thats all,jak prosté.

Takovým způsobem se opravdu o modely do MSTS nežádá.
Nějak zde úroveň diskutujících hodně moc upadá.
Vred Pit. Jestli opravdu chceš modelovat, ve vláknu mé trati Deterio nabízel nafocené objekty pro trať Praha - Benešov. Jsou to i hradla. Takže bych poprosil kohokoli, kdo chce modelovat, aby se s Deteriem dohodl na podkladech a budu rád za každé hradlo či nádraží. Nádraží už zbývají jen dvě Sehohraby a Benešov. Zastávky všechny. Modelování v niveč to nebude, u mě se už rýsuje krajina od Prahy až do Mnichovic a Mirošovic k dálnici D1. Tedy už to není žádná rovná placka. Jen ty domečky zde chybí.

Edie napsal:
A panacku, vis, ze ustecke nadrazi oteviralo novou cast, ktera neni vymodelovana? Chce to zakladni znalost realnych pomeu. Je to bida hochu.

jo a jestli je to jen pitomá krabice o pár polys a dokážeš matese požádat slovíčkem prosim, tak si ymslim, že ti to rád dodelá do puvodního modelu a uplne v pohode.

Koukám na své stránky a zjišťuji,že zapomínám o všem informovat,ale patřiční stavitelé o tom určitě vědí.
Takže pro upřesnění,původní model Ústí hlavní nádraží jsem zhotovil pokud se nepletu ve třech verzích,pro trať 090,072 a 130.
Potom Kimir požádal o úpravu do jeho projektu Praha-Dresden již v koridorové verzi,což jsem zhohovil 1.3.2011,ale v té době ještě neexistovala protipovodňová vana a příslušné garáže s "procházkovým molem" ty jsou v provozu od 20.5.2011.Takže až teď Martinovi do trati 321,kterému jsem úpravu dělal 15.6.2011 (na stránkách jsem o tom informoval) ,dodělávám garáže s obchůdky a protipovodňovou vanu
ULhlavni06.jpg

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře