Objekty pre staviteľov tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Brzda len tak medzi nami, ten ešus keď trochu prepracuješ detailnejšie, nemusí ísť len o objekt do trate. Je to tvarovo veľmi podarené.....

Zbyněk Šemora napsal:
lukas matura napsal:
Tak ten nábytek se krásně hodí do BP do Rakvic.
Nejen, že se hodí, ale to je přímo on. Díky Brzda. Opravdu jsi rychlík.

Připadal mi až moc povědomí. To Brzda: super model. S tou 671-kou je to pravda. Model super, textury paráda, kabina a zvuky a eng by se podle mne dali použít ze 471-ky.

lukas matura napsal:
.... S tou 671-kou je to pravda. Model super, textury paráda, kabina a zvuky a eng by se podle mne dali použít ze 471-ky.
Nechci se tu projevovat jako škarohlíd, ale mám dojem, že Brzda nemodeloval novou jednotku a jen přeskinoval Dejvovu 471. Jinak je to asi jedno, krabice jako krabice :)

Tá jednotka sa sem dostala omylom, sorry.Neviem ju ale stiahnuť, tak by ju mohol moderátor vyraziť.

brzda1 - jednotka671 : Omylem? Ale to je docela škoda. Že by to záviselo na autorských právech?

Tak to je paráda, za chvíli bude komplet Zaječí. Ty fotky mi leží na disku od července 2004 a konečně se dočkají. A to jen díky nedávné roztržce kvůli nedorozumění s modelem bunkru před aktualizací. Hold se jen potvrzuje, že i zlo může vyvolat dobro.
Budu se na modely těšit. Vždyť Zaječí v BP má nejškaredší náhražku výpravní budovy.

Velmi pěkné. Pokud je to finál, čistě teoreticky bych to zítra ráno mohl ještě doplnit do aktualizace trati. Poslední update k aktualizaci 86

..........ešte by som počkal na jeden kompletný balík nemenovaného pohraničného mesta..........do Zaječího ešte dorobím podchody ,výťahy a dajakú kozmetiku around..........
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img707.imageshack.us/img707/3839/sfcan104.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us
Jasne že sa jedná o komplet budov Kúty, je tam x stavieb, podklady poslal Nebulus, za čo mu dík, takže objekty vzniknú hlavne jeho zásluhou, fotiť to tam nemám kedy,ale vymodelujem to komplet do budúceho týždňa a bude sa na čo tešiť.
Do Kútov je nachystaných 20 reál objektov, čo dúfam za týždeň zmáknem.

Naposled editoval moderátor:
Kedže trať nemám, tak neviem, čo teda vlastne treba dorobiť...vodáreň neva , to bola bleskovka........sú len tieto objekty, čo sú na obrázku?

Back
Nahoře