Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Robo napsal:
V options si vypni funkciu drôtov TV. Problém je v tom, že v MSTS ide vedenie aj na koľaje, ktoré v reále nie sú zatrolejované.

Myslis v nastaveniach hry??? Ale ked tam vypnem droty, tak ich nebudem mat potom nikde...

Ivan.ps napsal:
Robo napsal:
V options si vypni funkciu drôtov TV. Problém je v tom, že v MSTS ide vedenie aj na koľaje, ktoré v reále nie sú zatrolejované.

Myslis v nastaveniach hry??? Ale ked tam vypnem droty, tak ich nebudem mat potom nikde...

Presne tak, v nastavení hry.
Mnohí to hrávame bez drôtov práve kvôli tomu, čo som už napísal, ale aj kvôli tomu, že defaultný trolej je na nič ...

Ivan.ps napsal:
Robo napsal:

To je jednoduché,pak si je zase zapneš,až budeš jezdit jinou trať.

Petr Novák napsal:
Ivan.ps napsal:
Robo napsal:

To je jednoduché,pak si je zase zapneš,až budeš jezdit jinou trať.

NO jo, to ma napadlo. Takze inak to asi neobidem? Ale pokial viem, tak na trati Luhacovice je to uz nejak inak riesene!!

Většina aktivit momentálně nejde, protože jsem v poslední aktualizaci předělával na mnoha místech kolejiště. Až bude čas, tak aktivity opravím a pak budou fungovat všechny i na poslední aktualizaci.

Jupí, už se těším!!!

Jinak se mi zdá ta trať 321 trošilinku lepší než B-P...

Chválím každopádně oba autory

Dobry den, tak jsem si objednal trat 321 s akualizací 6. Trat uz mam doma, ale nedaří se mi jí rozbehnout. Vse jsem udelal jak bylo napsane u trati na dvd. Trat rozbehnu jen na ciste instalaci MSTS, takze ji muzu projet jen z vlaky ktere jsou original u MSTS. Kdyz pridam trainset od p. Semory tak pri spusteni trati mi to napsie chybu v cab a cely to spadne. Kdyz se to zkousim spustit pres Train Store tak pri nacteni menu v MSTS mam vse zašedlé a nejde nic spusti, jen MSTS ukoncit. Pls za radu jak to udelat aby to bylo funkcni i s vlaky CD a jestli to jde spoustet pres Train Store. Predem Dekuji.

Ok, zkusim to ted. Dam vedet co to udela. Delalo to i s aktivitami i bez nich

Toto znamena, ze v MsTS nie je ziadna aktivita ... chod do TrainStore a daj UnStore everything a potom to zapni

Tak nevim, neco jsem udelal v train store a ted mi to neukazuje zadnej vlak a mam tam jen trat 321. Kdyz pustim MSTS normalne pres train.exe tak je to same, jen muzu tutorial, nic vic nejde. Trat od p Semory mi jede bez problemu i pres Train store. Asi delam neco spatne, ale nevim co. Jsem diky tomu preinstaloval system a nove nainstaloval MSTS a porad ta stejna chyba. Dela to i kdyz tam dam nejakou aktivitu. Proste muzu pustit jen tutorial.
Kdyz ted nainstaluji MSTS znovu a dam tam patch a bin tak mi mozna pujdou CD vlaky, ale to musim spustit pres train.exe, kdyz to udelam pres train store tak nemuzu stim delat nic. Asi si tu trat proste z nejakou aktivitou neprojedu. :(

Udelal jsem vse jak bylo napsano u trati:
1, Rozbalte archiv "Trat_321.rar"
2, Soubory ze složky "SOUND" vložte do adresáře "TRAIN SIMULATOR/SOUND"
(zálohujte si původní složku "SOUND"!!!)
3, Složku "GLOBAL" vložte do adresáře "TRAIN SIMULATOR"
(je to kompletní složka se všemi potřebnými soubory, proto původní složku "GLOBAL" z adresáře "TRAIN SIMULATOR" přesuňte jinam.
-Vložení složky "GLOBAL" je důležité, bez toho trať nebude fungovat správně ! ! ! ! !
4, Složku "TRAT 321" vložte do adresáře "TRAIN SIMULATOR/ROUTES"
5, Spusťte hru a v nastavení "detaily grafiky" aktivujte zobrazení "textury oblohy"
Pak jsem tam vyzkousel nainstalovat trainset p. Semory, nepomohlo. Tak jsem to tam zkusil jen presunout slozku Trains z MSTS kde mam trat p. Semory, taky to nepomohl. Pripada mi, ze to dela ten Train Store. Nez ho pouziji tak mi to jde spustit pres train.exe v MSTS, ale jak pouziji Train Store tak mi to pri spusteni MSTS v menu zesedne a nejde nic spustit.
http://www.wifiline.net/train.JPG :(

Naposled editoval moderátor:
Tak si stáhni aktivitu na verzi 6 a klikni do chůlívku Spustit aktivitu, třeba od Kuby R 720...Jinak jenom snad Reinstal MSTS

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře