Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak já jsem na tom podobně,ve třetí části aktualizace pod složkou Global jsem nenašel nic,ale nevím jestli je to tak správně.klimi napsal:Mě jede aktualizace jak má,akorát mi global vyhazuje plno chyb.
Nebylo by lepší nasdílet celý global?
Samozřejmě jsem si ho updatoval,ale pořád to tu něco píše.
Taky jsem ve třetím partu nic nenašel. Ale teda vše co jsem našel jsem hodil do hry. Načtu hru, vyberu si začátek v praze, rychlík a dám spustit. Hra najede, ale co nevidím. Nevidím nic... Vidím jen koleje, peron, a zelenou plochu všude kde se podívám... Tak jsem si říkal co to je. Tak jsem zkusil začátek v Bohumíně. Při načítání mi to vyhodí plno chyb, že něco nemůže najít v SHAPES. Vše odkliknu OK a hra dojede. Zobrazí se mi bohumín a všude okolo takové bílé jakoby budovy. Tak že se podívám okolo vlaku. Otáčím kamerou a najednou mi bohumín zmizí a mám jen zase zelené pole. Tak vrátím kameru o kousek blíž a Bohumín je zpět...Šnek napsal:Tak já jsem na tom podobně,ve třetí části aktualizace pod složkou Global jsem nenašel nic,ale nevím jestli je to tak správně.klimi napsal:Mě jede aktualizace jak má,akorát mi global vyhazuje plno chyb.
Nebylo by lepší nasdílet celý global?
Samozřejmě jsem si ho updatoval,ale pořád to tu něco píše.
V Xtrack mám pouze 321-ku. Chyby vykazuje (jak je uvedeno) hlavně v nepřítomnosti souborů.Zbyněk Šemora napsal:Lidi neblbněte, Já tohle moc nestíhám sledovat, mám leta nainstalovanou verzi 8, aktualizoval jsem 9, dnes 10 a vše šlape jak hodiny. Komu to nefunguje nebo vyhazuje chyby, asi bude závada na jeho příjmači.
Jen pro info, pro každou trať mám jejich Global. Není Xtrack jako Xtrack.
ryba napsal:Dobrý večer. Tak já to zatím jakž takž rozjíždím. Krom tedy chybných hlášek co se objevují při načítaní Bohumína ve stylu chybí/nemůžu najít: global/shapes/track_k/shapes/AA1t1mStrt.s a prázdnou zelenou desku ve stanici Praha - Liběň, kdy krajina začíná až u stanice Praha-Běchovice. Ale to nevím, čím může být...
Jinak teda opravdu musím pochválit, moc se mi aktulizace líbí.![]()
Petr
LukyMichalovce napsal:Ked spustim trat 321 volnu jazdu tak ked si to dam na pohlad iny ako z kabiny tak to padne do Win.Preco![]()
blazo napsal:LukyMichalovce napsal:Ked spustim trat 321 volnu jazdu tak ked si to dam na pohlad iny ako z kabiny tak to padne do Win.Preco![]()
zkus vypnout v menu stiny, některe mašiny je musi mit vyple aby ti jely... např nove 15x/350 pokud se nepletu