Modely pracovních vozů--

Dnes som zverejnil na svojej stránke model MUV69+4vozíky. Kto má záujem môže si ich stiahnuť.

Kebarko napsal:
Dnes som zverejnil na svojej stránke model MUV69+4vozíky. Kto má záujem môže si ich stiahnuť.
Pekná práca - ale musím ťa aj pokritizovať, a to preto, že si to dal na download ako polotovar. Dosť veľa užívateľov používa trainset Zb. Šemoru z trate Praha - Bratislava ako defaultný, tak si mohol tie zvuky dať aj podľa toho, ako je to v ňom zaužívané. Nemálo ľudí bude mať problém nielen s inštaláciou, ale aj s preeditovaním wagu.

Carlos napsal:
Kebarko napsal:
Nádhera, jen malý problémeček, nejede!
Omlouvám se, JEDE! Zmátlo mne stanoviště z 810 a počítal s tím že řadí rychlosti automaticky.

Vrbam: No, chcel som urobiť aj variantu aby boli polia uložené na vozni (Smmp(s)), ale k tomuto vozňu nemám zatiaľ žiadne podklady aby som ho mohol vymodelovať.

Kebarko napsal:
Vrbam: No, chcel som urobiť aj variantu aby boli polia uložené na vozni (Smmp(s)), ale k tomuto vozňu nemám zatiaľ žiadne podklady aby som ho mohol vymodelovať.
Pro ten vuz jsem delal naklady, ale jen pomoci Freightanim a navic ten vagon je pouze skin nejake snad nemecke verze.

Vrbam: Preto chcem vymodelovať nový. Zatiaľ sa mi nepodarilo zohnať žiadne vhodné foto.

Back
Nahoře