Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No neviem neviem, v kuloároch sa nehovorilo, žeby bola zrušená, ale nejaký kretén si to myslel a potiahol jej tabuľku ...duuso napsal:Ktorá už raz prežila svoju smrť...
duuso napsal:Prečo škoda?
Tuto akože ARR funguje, pohneš kontrolérom a objaví sa "žiadaná" rýchlosť, ktorú dosiahneš za 1 minútu.Robo napsal:duuso napsal:Prečo škoda?
ARR v MSTS nefunguje a v reály stupnice Vs a Vp fungujú len vtedy, ak je ARR v činnosti. Tuším si mi spomínal, že ste to urobili po vzore 263.
nebulus napsal:Tuto akože ARR funguje, pohneš kontrolérom a objaví sa "žiadaná" rýchlosť, ktorú dosiahneš za 1 minútu.Robo napsal:duuso napsal:Prečo škoda?
ARR v MSTS nefunguje a v reály stupnice Vs a Vp fungujú len vtedy, ak je ARR v činnosti. Tuším si mi spomínal, že ste to urobili po vzore 263.
Funkčnosť je jedna vec a obľúbenosť iná. A keď si nejaký majster zakladá na precíznej a plynulej jazde, tak radšej ide na ruku. Toto mi povedal jeden bratislavský "veterán".Robo napsal:nebulus: Takže "akože". A že ARR nie je obľúbená ? Ako kde. Vo Zvolene by si mal problém nájsť stroj, ktorý by ju funkčnú nemal. Začal by som 754 069 ...