T
tomi
Host
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Viac než nádherná ... stálo za to vydržať ...Tomes napsal:Tomi, díky moc, je nádhernááá.
Já se s Bobinou pokochám až zítra, ....už se těším.Martens napsal:Tomi,. super práce.......teď už to chce jediné.....štreku, kde by se v pohodě mohly potkat šlechtičny, štokry, nebo kremaky a semo tamo bobina nebo kyklop....vozy na toto časové období jsou taky......
Zbyněk Šemora napsal:Já se s Bobinou pokochám až zítra, ....už se těším.Martens napsal:Tomi,. super práce.......teď už to chce jediné.....štreku, kde by se v pohodě mohly potkat šlechtičny, štokry, nebo kremaky a semo tamo bobina nebo kyklop....vozy na toto časové období jsou taky......
Trať? Přece Bratislava - Kúty. Tam ještě není koridor, trať ve starém stylu, vodní jeřáby na šlechtičny už tam jsou....Bobina, sice jen na 3000V, ale Tomiho Bobina dokáže zázraky. Autor se mi průběžně chlubil, kde všude s Bobinou už jezdil. Nejvíce po Brně.A já byl z toho vždy na prášky.
Robo, vzal jsem tam všechno, co se týkalo nechutných příspěvků Hawka a Vokouna....taky tam byla u Tebe zmínka o těch dvou, byť ne ve špatném slova smyslu, ale už jaksi ztratila význam, bez kontextu.....uznávám, mohl jsem to spíš upravit, než to smazat......omlouvám seRobo napsal:Martens, vidím, že aj môj predošlý príspevok bol vymazaný, hoci neobsahoval nič, čo by bolo hodné vymazania :?
k bobin: super, nádherna práca tomi![]()
duuso napsal:Zdar všetci !
Chcel by som sa spýtať touto cestou autora bobiny či náhodou neplánuje v blízkej budúcnosti zverejniť ďalší skin tohoto rušňa /napr. verziu ŽSR/, keď už nám ten Martin 030 ťahá na východ.