Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pajavlaky napsal:Chtěl byvch se zeptat všech fírů:
Je pro vás důležitý traffic? Pokud ano, začnu vytvářet aktivity s trafficem, ovšem bude jich míň, čímž se zvýší pravěpodobost toho, že dva fírové pojedou v jeden den na stejném vlaku. Díky moc za odpovědi![]()
No já jen,že bych dnes odpoledne mohl klidně něco jednoduchýho tak na hoďku dlouhýho vytvořit.Jen mi stačí vědět úsek a řada hráče zbytek už si najdu,mám celý odpo volno tak je škoda toho času a chuti nevyužít.Pouze BP!!!Pajavlaky napsal:poison: Děkujeme moc za nabídku, jakmile budeme potřebovat určitě se ozveme pře mejla![]()
Zrovna ji jedu, šimrám to tak 1-2 km/h pod tratovkou a sem tam dojedu presne, sem tam s 5 sec sekery......pohoda.....poison napsal:Tak páni strojvedoucí jak se vám vedlo v aktivitě Os 14516?Jízdní doby jsou na hranici možností tak mě zajímá jak to dopadlo a kolik z vás ji již jelo.Dík
poison napsal:Tak je to v pořádku,jen mě zajímá (kdyžtak dej Martine vědět) jestli před Zaječí zříš Vindobonu. :?:
Tomes:To není možný já jel při zkušební jízdě pořád 50-51 a měl jsem co dělat.Pak jsem přidal 20 sec. vatu.I tak příjemnou jízdu.