Tento týden připravuji updaty pro TBP. Bude doplněno ladění od ZSR na 181,2, na hodně starších vozidel, hlavně motorových vozů světla od T, Kabiny 150,151,350 od Radima a Michala. Tímto i na starších 350 budou funkční všechny sběrače. Jarda Brabec dodal noční verze na 830 a já to už dva dny dávám dohromady. Nakonec testy a když jsem všechny překlepy zlikvidoval, tak jsem se zasmál. Tady dělám machry, jak vše mám otestováno a conbuilder mi vždy hlásil 0 chyb, což si pamatuji dobře, tak dnes tomu tak nebylo. 182, jí chyběl jeden wav (nějaká houkačka1) a pak jsem objevil chybný zápis v 183cab.sms, jednomu zápisu chyběla koncovka wav ( "130_ventilator" -1 ) Sms je z roku 2005 (Dejv - Jacek). Stejná chyba je i v 181cab.sms. Jak to, že 3 roky mi to nehlásilo chybu? Možná původní eng měl jiné směrování. Ale tu houkačku jsem vyhledávačem Windows nenašel. Nakonec jsem prohledal archiv s Jackovými testovacími soubory a tam byl, takže už mám opět 0 chyb.
Namátkové testovací kontroly v provozu ve hře jsou OK, tak mohu jít v klidu spát. Ale mám obavy, že zavřu oči a opět budu vidět buď adresáře vozidel nebo jako v noci na dnešek pojedu nějakou štreku i ve snu. Vlastně jsem ještě nikam nejel. Umýval jsem okna na stanovišti, ale nešlo to vydrhnout, jak byla špinavá. Když se mělo odjíždět, tak zazvonil budík a já se nedozvěděl, jak to dopadlo