Trať Kúty - Brno - Č.Třebová- Kolín - Praha - archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Objevena malá chybka: v Praze-Libni je uprostřed nástupišť k vidění provoz na silnici, která vede v těchto místech pod nádražím (jel jsem z Masarykova).

Tiež som objavil menšiu chybu - za zastávkou Rajhrad (smer Břeclav) na oblúku chýba pár stĺpov TV.

BTW "Železničné mosty a viadukty na trati 110. Úsek Devínske Jazero – Bratislava hlavná stanica" jsou na VLAKY. NET i nějakou tou fotodokumentací.

Připomenutí

Zbyňku nevím jestli jsem to v tý 160 viděl dobře,ale Zaječí nebo Šakvice
chyběl kousek peronu.
Jinak se chci zeptat na rychlostníky pro Pendolíno.Hlavně v úseku
Brno-Blansko tam kluci jezdí až o dvacet víc spíš jestli s tím do budoucna počítáš.Díky Šnek

Re: Připomenutí

Šnek napsal:
Zbyňku nevím jestli jsem to v tý 160 viděl dobře,ale Zaječí nebo Šakvice
chyběl kousek peronu.
Jinak se chci zeptat na rychlostníky pro Pendolíno.Hlavně v úseku
Brno-Blansko tam kluci jezdí až o dvacet víc spíš jestli s tím do budoucna počítáš.Díky Šnek
Díky za informace, nestačím opravovat.
Opraveno:
-vjezd do Hrabovky z nesprávné koleje - přivolávačka
-vjezd na Blatov po 0té koleji směr Úvaly chyba va nastavení (asi tam chyběla červená)
-vjezdy do Vranovic od Šakvic (chyběla vazba na příští návěstidlo)
Ale ten peron, to nevím. Díval jsi se pořádně? Asi Ti nestíhal počítač.
Pendolinové rychlostníky má ve výrobě Roman, ale nejprve povinosti v práci, potom zábava, takže strpení. Ale nemám aktuální TTP!!!!
Zatím poslal náááádherný model mostu přes řeku Moravu u Brodského. Bomba. Až tam bude koridor, tak vzpomínka bude pouze v MSTS. To samé Bratislavský most za Břeclaví, jeho dny jsou sečteny a původní bude zachován jen v MSTS.

Ešte jednu drobnosť som objavil - pár stĺpov TV za Popicami (smer Brno) je nízko (viac obr.).A ešte by sa hodilo hodiť pár stĺpov aj do Zámrsku.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://mireck.ic.cz/chyba.gif

Informace

Jsem tu poprvé...Já jsem už dlouho prohlížím stránka praha-brno-bratislava.to je dost docelá napínavý.Já jsi jen pár otázek.Chci vědet kolik stojí za tu trasu Praha-brno-bratislava+objednávka?Za jak dlouho dorozí objednávka do cíle.Já bych ješte doporučoval vybudovat Česká Třebova směr Ostrava.Kdyby jelo pendolino jeste mnohem napínavější jízdy.Děkuji Malby024 :)

Mirec, už jsem to opravil. Ty chybějící sloupy museli povalit zloději, když kradli měděné dráty. :mad:
A v tom Zámrsku toho také chybělo hodně. Jak tam ty vlaky mohli tak dlouho jezdit a žádný fíra to do hlášení nenapsal.
.....
Já jsem už dlouho prohlížím stránka praha-brno-bratislava.to je dost docelá napínavý.Já jsi jen pár otázek.Chci vědet kolik stojí za tu trasu Praha-brno-bratislava+objednávka?
Moc dlouho ty stránky neprohlížíš, když jsi tam nenašel cenu a další informace. Hledej dál.
Nápověda: Vlevo jsou taková tlačítka, zkus zmačknout "Distribuce"

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
Mirec, už jsem to opravil. Ty chybějící sloupy museli povalit zloději, když kradli měděné dráty. :mad:
A v tom Zámrsku toho také chybělo hodně. Jak tam ty vlaky mohli tak dlouho jezdit a žádný fíra to do hlášení nenapsal.

Ja som otom vedel, ale riešili sa tu závažnejšie problémy, takže som nechcel "otravovať" s takými maličkosťami ... Teraz som si ešte spomenul, že pár stĺpov povalili zlodeji aj v Řečanoch nad Labem (Kolínske zhlavie)...

Pri záverečných testoch som ešte objavil jednu chybu - žeriav v DKV Brno Horní Heršpice "visí" vo vzduchu (viac obr.) Takže páni, asi Vás sklamem - tá zaškrtávacia položka "Reversable" v editore aktivít nefunguje.Neviem ako je to možné, ale pri druhej aktivite to nejde.Pozeral som to aj v act súbore, editor tam dopíše riadok Reversable_Evet ( ). Do zátvoriek som skúšal dať 1 aj 0 ale nič nepomohlo ... Ani v tej blbej nápovede nič o položke Reversable nieje ... :mad:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.mireck.ic.cz/chyba_2.gif

Zdravím a chci se zeptat. V Bratislavě mi vyskakuje okno, že mi chybí c_most_stozary.s, depo1.s a depo5.s - nikde jsem ty soubory nenašel. Nikdo to tady ještě nepsal, tak je to asi moje chyba. Aktualizace dávám poctivě, ale taky jsem jen člověk :wink: Nevíte někdo, co s tím?

Vyššie spomenuté objekty boli v aktualizácii 66, alebo vyššieho čísla. Mne sa tiež stáva že sa mi nejaká aktualizácia zatúla mimo, hlavne pri preinštalácii MSTS.

Díky!:-) To bude tím, protože koukám, že místo 66 jsem si dal dvakrát 65...no to se nevidí... :D :eek:

Z velkých měst jsem z centra vyházel automobilový provoz, dle příspěvků zde by to mělo pomoci. Po aktualizaci se uvidí. Ještě to chci otestovat na Smetanovi s plným traffic.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře