Re: Úzký�ozchod
pjp napsal:
U58.001/99.702 ?
Ale po valce zde meli zustat dve, ale kde skoncila ta druha ... ?
Podle Schmalspur zwischen Ostsee und Erzgebirge, Alba, Berlin 1980 se jednalo o loko 99.700 a 99.702 (Kar 2327,9/1926).
Po přečtení této zprávy jsem si říkal co je to za blbost a kde soudruzi z NDR udělali chybu?
Tak jsem si prošel všechno co o Heřmaničce a úzkokolejných pětizpřežkách mám a nikde nic.
Až na druhý díl článku Heřmanička - Stopou dějin zaniklých tratí (Železničář 3/86) od ing. Hendrycha, o situaci po skončení II.světové války:
"Ve frýdlantské výtopně trčela jediná provozuschopná tříspřežka U37.009,
další vyšinutý pětikolák rezivěl asi 600 m od stanice. ....... Protože se dařilo rychle osidlovat výběžek, byla na trať nasazena kořistní průmyslová motorová lokomotiva, ta však neobstála a jednání o rozdělení parku mezi DR, PKP a ČSD se vlekla příliš pomalu. Jejich hlavní výslednicí byla
odevzdávka pětikoláku a motorového vozu zástupcům DOKP Wroclaw; k nám přišel druhý tříkolák, dva sedmiokenní a čtyři šestiokenní vozy Werdau. V další fázi dostával Frýdlant vozidla z Polska, Trenčianské Teplé, Osoblahy, Korytnice a Jindřichova Hradce, sám však také podle dalších dispozic vozy rozesílal."
O 99.702 víme, že stála odstavena do roku 1948 ve Frýdlantu, kdy byla odeslána do nymburských dílen a po opravě a přeznačení na U58.001 do Osoblahy, kde jezdila do r. 1957. Poté se vrátila do Frýdlantu, v roce 1960 je již odstavena a v r. 1962 zrušena. Otázkou tedy zůstává, zda 99.700 tedy nebyl onen "další vyšinutý pětikolák" odeslaný do Polska a 99.702 nebyla ve Frýdlantu také ( ...
další(?) vyšinutý pětikolák...) či nebyla na trať dovezena později v rámci válečných reparací?
Pokud by měl někdo zájem o další informace o této řadě, doporučuji tyto stránky:
http://www.saechsische-schmalspurfahrzeuge.de/loks/vik/vik1.htm